Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽELJEZNICAR VS SARAJEVO 1:4 PIONIRI PL BIH ŽELJEZNICAR VS SARAJEVO 1:4 KADETI PL BIH ŽELJEZNICAR VS ZVIJEZDA 0:0 JUNIORI PL BIH ŽELJEZNICAR VS ZRINJSKI CEKA SE REZ. SRETAN NAM 103 RODJENDAN SEFOVI OMLADINSKOG POGONA
U originalnom zapisniku odluke Disciplinskog suda FS JUGOSLAVIJE u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih radnika i igrača u namještaljkama. NKŽeljezničar i NKHajduk izbačeni su iz lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu. Mrtvi IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović osuđjeni KRIMINALCI koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
Komsince Zeljanaaa, jesi li spremna ???????????????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pitar Mulahusejnovic vam je čestitao rođendan.
Grad sarajevo pun fudbalski trenera i skola fudbala..skoro svi se bave uzimanjem novca od roditelja i stvaranjem lazne slike o njihovom savrsenom radu sa djecom u djecijim ligama po đjeri vlasnika skola fudbala..jaca djeca igraju slabije lige zarad lake love trenera..
Da se razumijemo, Zrinjski je bio bolja ekipa i zasluzeno su dobili. Ono sto brine je ovaj VAR cirkus. Ono nad Mircevskim je bio u najmanju ruku sumnjiva situacija, a mi vidimo iz jednog ugla. Prije toga igrac Zrinjskog u naletu, meni se cini u lice udara Cvetanoskog, ali se to ne vidi u reprizi, jer je iz cudnog ugla i ne vidi se nista od golmana. Nema dodatnih snimaka, nema drugih uglova, pa majku mu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Realnost je 4 mjesto na kraju sezone a i to ako Posusje posustane, mislim da su tog svi svjesni poslije ove utakmicee!
Zrinski je Madjar i bio je okupator u Bosni
Kao HVO kroz Mostar
Tzv hvo je bio paravojna formacija i uspio je okupirati samo 1/3 Mostara i to uz pomoc Franjini bojovnika
Jeli bilo jedno 17 000 gledalaca
13126 tacno :))
Molimo plave konice da se plaknu. Mi ćemo podgrijati paprike.
željo je ekipa po kvalitetu za sredinu tabele pojaćanja koja su došla u Želju sve su to poluigraći
Tanak eljo,los prenos lopte iz odbrane prema napadu,spori bez snage i kondicije Teren katastrofa Zrinjski profesionalno odigrao
Željo je posto drugorazredna šprdačina od momćadi.
Najbitnije je da je krkanluk po ko zna koji put doživio ekspanziju a to se zove bakljada. Pa do kada više ? Zašto se za tu odvratnu naviku ne napravi zabrana korištenja na stadionima. Odvratno i što je najbitnije veoma, veoma opasno !
Najbitnije je da je krkanluk po ko zna koji put doživio ekspanziju a to se zove bakljada. Pa do kada više ? Zašto se za tu odvratnu naviku ne napravi zabrana korištenja pirotehnika koristiti na stadionima. Odvratno i što je najbitnije veoma, veoma opasno !
Zrinjski mnogo bolji
Zrinjski nije pokvario slavlje, nego je uveličao slavlje dajuči dva lijepa gola. Nisu htjeli više a mogli još 3 dati. Pripazili radi svog Ćorića.
Zao mi je Zelje, kao Pitar sam navijao da dobiju i da derbi bude u top formi za obje ekipe. al bice dobra tekma
gori su navijavi 10000 jel to oni zasluzuju hajmo tealno mi smo ih i pokvarili treba jade bojkotovat i .
Zrinjski igrao bez šestorice standardnih, i nadigrao nas. Hvala Ivankoviću na izvinjenju za pokvareno slavlje, gošparski gest. Poraz boli, Željo se voli..Ide vlak..