Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ulaganja u stadion od rata su prefarbali spomenik palim fudbalerima Veleža i nacrtali kockice.
Premier i Vlada FBIH uplatili novac mrziteljima BH, svaku tekmu UM in se zahvaljuje pjesmicama tipa Bosna nije nasa drzava, Mi smo prvaci sugave drzave, Jbm Sa Ze Vel i Bosnu cijelu, itd.. Aferim 🤝🏻
A možeš misliti kako je svima njima teško roditi se,živjeti i odrastati u državi koju ne vole, to je fenomen🇧🇦
Naredna zimska pauza ista takva nova tribina uz aut liniju na zapadu pa onda godinu iza dvije malo manje tribine iza golova i to je to.Stadion po najsuvremenijim standardima UEFE.Kapacitet do 15.000.Pokrivene tribine do zadnjeg reda uz aut liniju.Sve će firme s područja Herceg Bosne participirati.Ne samo Hrvati nego i naša braća po oružju Židovi.I Mojsije se pored Isusa moli za nas!Hallelujah!
Zrinjski pocinje sa restauracijom stadiona i izgradnjom lijepog stadiona
Obzirom da je to gradski stadion, da li nekim slučajem neki novi mostarski klub može isti koristiti, i na osnovu čega bi se odredilo ko ima prioritet za korištenje ?? i zašto je u sadašnjem slučaju data prednost Zrinjskom, u odnosu na Velež ?? Mislim da je svima jasno da je taj stadion napravljen za Velež, čak i onima koji ga trenutno koriste.
Najveći poslije kradje stadiona
Oteto prokleto
Već je prokleto.1992 kad ste izletili sa stadiona koji je napravljen na ukradenoj,nacionaliziranoj zemlji otetoj od vlasnika Hrvata.Kad ste potrčali upasti u iz opanaka u tuđe odijelo kao miljenici komunističke diktature s ne demokracije koja je zabranila prije onog rata veći kao i danas klub Zrinjski a oktroirala manji seljačko-radnički Velež.Prije 31-nu godinu vam je došao račun na naplatu.Hindusi i Budisti imaju bolju riječ.KARMA.
Zar se gradski stadion može rušiti ???
Jok, reparirat ce ga
Naravno da je najveci kad ste sve na gotovo dobili
Oteto je prokleto.
Dobro su se sjetili, Villu docekati na onakvom stadionu je strasno
Hvala vam u ime Veleža
Odakle je oteto ? Bilo i ostalo na mjestu otkad je Juge! Dođite i vratite ga onda nazad gdje bio??? Zaboravljate koliko ste poslovnih prostora oko starog mostar uzurpirali Hrvatima i Srbima iza rata! I još nešto, eto Vam stadion, pravo je pitanje tko bi normalan dolazio tu gledat Velež u srcu grada (da ne kažem dijelu ili strani) u kojem su svi za Zrinjski !
srce grada nije srce grada je istocna strana tu su Turisti 👍😆
naravno da je otet nego sta ali velez je napravio vec sad ljepsi nego stari stadijon
Zdravije nego u BOGOMOLJE
Nema sta...ovaj amiri je zakon ...