Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li vam napokon jasno da je Zrinjski najjači klub u ligi?
...meni je jedino jasno da je liga nastimana po nacionalnom kljucu i da dodje Manchester City da se takmici kao bosnjacki klub ne bi mogli osvojiti titulu kada je na redu za osvajanje srpski ili hrvatski klub.
2 utakmice vise. Uspori malo..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
NEMANJA BILBIJA!!! Srbin 🇷🇸 koji je najbolji igrač hrvatskog 🇭🇷 kluba koji se takmici u bosanskohercegovačkoj🇧🇦 ligi! Gigant! 🇷🇸🇭🇷🇧🇦
Nije mi tesko to rec, relano, kao Zeljovac kazem da je Zrinjski najjaci zadnjih godina klub u drzavi..
neka prica ko sta hoce, ali Zrinjski je daleko najbolji klub u BiH svake sezone ljudi se bore za titulu dok se ostali dogovaraju Zeljo, Sarajevo, Borac, Siroki ko ce...ne navijam za njih ali svaka im cast
Eto Zrinjski se ne dogovara.
Na prvo mjesto stani i ostani....
A dobro sad je red na hrvate da osvoje prosle godine srpski klub i talo u krug
Kolko prima gledalaca ova donja tribina samo ?
Klix uživo prati samo Sarajvo,Zeljescar i Vehlez,jer svojim novinarima-studentima daju sendvic po prijenosu uzivo.Jedan hrvatski novinar iz Mostara je trazio sendvic+priloge da bi pratio Zrinjskog,ali su kliksovci taj prijedlog odbili,jer u ugovoru stoji da "DNOvinar uzivo tekstualni prijenos vodi uz naknadu od sendvica u kifli koji je punjen purecom salamom i sirom,s tim da i pureca salama i sir moraju taj tjedan biti na akciji u Bingo prodavnici, a dodatni prilozi nisu moguci".
Za sve one budaletine što govore o nekom štimanju i sličnom neka pogledaju zadnjih 10 utakmica ovog najvećeg hercegovačkog derbija i sve će im biti jasno. Nakon dugo dugo vremena Zrinjski baš pošteno pregazio Široki
Zrinja prvak, a ostali nek se posloze kako hoce
Gori brate gori sve, gori cijeli stadion, neka gori neka gori, Zrinjski šampion! Mi ne znamo z strah , mi ne znamo za bol, mi znamo samo da volimo, volimo Zrinjskog svog! Jer Zrinjski je život, Zrinjski je droga. Zrinjski je život i više od toga! Ultrasi smo vrele krvi, uvijek vjerni uvijek prvi! 🇭🇷
Vec se zna da je ove godine Svinjski prvak, sve je sredjeno sa Vicom
Ta neće valjda vehlež.
Klikse, kad će biti "tok utakmice" ilitiga po evropskom "live" za utakmice NAJTROFEJNIJEG BH KLUBA? Kontam ako vam nije daleko iz Sarajeva doc do Vrapćića kako bi pratili Vehlež, šta vam znači još 5km do Bijeloga Brijega, ipak ste vi portal koji "nije zamišljen kao sarajevski portal, kako ga je prvo ime definiralo, već kao bosanskohercegovački portal", a u međuvremenu ste postali i "najposjećeniji i najrelevantniji internet medij u Bosni i Hercegovini"
Cudi me da nema komentara tipa 'namjesteno' ili hrvati poklonili svojoj braci pobjedu...
Ovi iz Lištice se još nisu oporavili od napornih evropskih utakmica sa Vllazniom. Iako su bili nositelji i favoriti, ispali su i prvo pretkolo im je maksimum. Ali danak sada plaćaju u Premijer ligi.
...ne znam sto se igra ovo prvenstvo kada se zna da su Hrvati na redu da ga osvoje,dodijeli im titulu,Tuzla u EL,Borac u Ligu Konferencija i zavrsena prica.