Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prejaka ekipa nema sta.
Mirvicu evo ovako se pravi ekipa sa strucnim ljudima koji znaju kako se vodi fudbalski klub
Dok mu se ne ukaže dudelange😄
ne znam da li je ikad premier liga imala kompletniji sastav
kakav mirvic i njegove pare dosao ovde da pere pare bitno mu je sarajevo koliko i walteru autopraonica u braking badu , debil debeli
inacekodtebe1, upravu si, sastav je samo takav, sve dok opet ne nalete na Luksemburžane ili Maltežane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemojte previše prostora davati Zrinskom na portalu ipak je ovo nas portal
ma ebo vas zrinjski šta ih hvalite. sramota za bh fudbal da su oni prvi a ne sarajevo, željezničar, velež, sloboda...
U skoro vrijeme ovakva dominacija nece bit viđena, a mozda i nikad
Prekucali ljudi igricu...
ev bas gledam golove na areni
Nije Svinjski dobar koliko su ostale ekipe očajne … ipak koga Dudenlange razvali je pokazatelj istinske ne/jačine lol!!!
Cuclaj ga Gvatemalac skakavac!
u.bi zrinja gumom iz gaca
A Pitari i Manijaci nek nastave stare floskule kako Zrinjski nije ni postojao dok su oni kofol osvajali trofeje u Jugoslaviji i šta sad sa tim šta vrijedi ? Našim ljudima šta si god dao u ruke to je skoro pa ugašeno od KK Bosne prvaka Evrope pa nadalje. Igokea - Lakštasi dominira košarkom , Zrinjski - Mostar dominira fudbalom , RK Izvidjač - Ljubuški dominira rukometom , a Sarajevo po smogu , psima lutalicama i redukciji vode.
Danas je 2023. godina i živimo sada, dakle u sadašnjosti. Lijepo jeste imati takvu historiju osvajanja 70tih i 80tih po Jugi, ali to je davno postalo irelevantno. Ne živi se od stare slave.
A Pitari i Manijaci nek nastave stare floskule kako Zrinjski nije ni postojao dok su oni kofol osvajali trofeje u Jugoslaviji i šta sad sa tim šta vrijedi ? Našim lopovima šta si god dao u ruke to je skoro pa ugašeno od KK Bosne prvaka Evrope pa nadalje. Igokea - Lakštasi dominira košarkom , Zrinjski - Mostar dominira fudbalom , RK Izvidjač - Ljubuški dominira rukometom , a Sarajevo po smogu.
Sarajevo u Mostaru bi bilo favorit protiv zrinskog
Ni Vico ovdje ne pomaze brale moj..
Lupajte vi minuse ali da vam nema Beusa ne bi vas nigdje bilo hahahahahaha 😂😂😂😂😂
Jest Željo tanak,lizalo!
već dugo vremena nemaju konkurenciju...
Velezovac sam, ali Zrinjski igra nema mu ravnog 👍👍