Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za nase Izrajelca Amirija,,najbolji prdsjednik do sada,,,,,,
Ljudi se pojacavaju a FS im odgađa utakmice. I sutra protiv Širokog odgođena zbog neke viroze. Prvenstvo nije regularno. Zašto se toliko utakmica odgađa. Ako građevinar moze svaki dan guliti od 7- 17h na suncu pa mogu i timovi bez obzira o kome se radi u tri dana odigrati utakmicu.
E jebiga...nisu gradjevinari...ajde trci ti koliko oni trce pa ces vodjet kako je tesko
Lip Hrvat
Jako dobro rade u ekipi Zrinjskog.Kvalitet na nivou,mislim za svaku pohvalu,ne može im niko parirati.Kvalitetan igrački roster igrači koji imaju jako puno kvalitetnih i jakih utakmica u nogama.Novac se ulaže tamo gdje i treba,zadnjih deset godina se stvaralo i evo urodilo je plodom.Kostur ekipe je zadržan što jako mnogo znači.Puno sreće u grupnoj fazi,i hrabro max.dati svaku utakmicu.
je li potpiso Štoper ili ovaj Stipe Radić ? Pomislio sam da se lik preziva Štoper.
je li potpiso Štoper ili ovaj Stipe Radić ? Pomislio sam da se lik preziva Štoper.