Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije još jedne blamaže, ne znam šta čeka Željina kompletna uprava na čelu sa Misimovićem sa neopozivim ostavkama. Fudbal nije D.O.O Ostavke ako imate obraza!!!
@NIVEAbanovanALTUSAM čuj ''novi velež'' ne brukaj se bgt
zeljo pusti krupi kup zivota ti
Zrinji titula, Celiku noga, jos samo da Zeljo u zadnjem kolu udalji Sarajevo od Evrope i ljepota.
e jbg sad
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čestitam Zrinjskom, ginu ljudi na terenu. Sram da bude Željine balerine. Dajte "našu" djecu iz podmladka. Da se bore ZA Želju.
Večeras je naša fešta večeras se vino pije nek' se igra nek' se piva samo neka Željo prvak nije
Treba biti objektivan i priznati da Zrinski ima ubjedljivo najduzu klupu a Zeljo na 13 igraca jer placa danak ulaganju u infrastrukturu.
Dok Zrinjski uzima "otpisane"igrače iz Sarajeva i Želje,ovi uzimaju smeće iz Srbije ,i igrače koji završavaju karijeru.Šta na to reći?Sve je kazano,samo ima ona "stara" rečenica: "Dok je ovaca biće i vune".
Bašum sagosum Čelik.
je**m familiju komplet savezu i njihovim sudijama
Još jednom se pokazalo da navijači Sarajeva i kad nemaju šta da slave, slave neuspjeh Želje! Zrinjski je možda bolji od trenutno slabog Željezničara, ali sigurno nije bolji od Krupe i Radnika, koje je ipak s lakoćom pobijedio kao što s lakoćom sarađuju Čović i Dodik! Sarajevo je pobijedilo Radnika tek uz pomoć sudija, kao što je praksa posljednjih pet sezona, ali neće više biti Ivice Osima da spašava bh. nogomet kad kriminalci dotjeraju cara do duvara!
Interesantna je ilustracija koliko je naš fudbal bolestan! Bijeljina, 2017. godina i penal nad Sašom Kajkutom za Zrinjski koji je naknadno ocijenjen nepostojećim ali koji je donio titulu Zrinjskom. Bijeljina, 2018. godina i opet penal nad Sašom Kajkutom, ali ne u Zrinjskom. Sudijski komentatori će morati ocijeniti penal kao postojeći i crveni karton za golmana. Ali, sudija nije tako mislio i Željezničar je izgubio još jednu titulu! I kažu zasluženo šampioni? Žalosno!
Neki manijaci,horde zla,palci....a Zrinjski uzima titule :D Pokrijte se svi pecenjak liga
Sječam se Čelik je stalno ispadao u jugoslovenskoj ligi a evo sad nastavlja tradiciju i u bosanskoj.
Vraća se Čelik odmah sljedeće sezone , živi bili pa vidjeli.
Upropastili su klubove sa tradicijom kao sto su Borac,Velez,Celik,Sloboda. Liga je zbog toga sve manje interesantna,jer nema pravig rivaliteta i naboja. Sarajevski klubovi ne znaju gdje udaraju nit imaju kakv plan,cilj,nista... Zrinjski to koristi,konkurencija je nikakva ali ove godine za razliku od od prosle zasluzeno osvajaju prvo mjesti.
BŽKŠ svima koji slave
Raduje me jedna istina da ću prvak opet biti ja ali nikada, Željo neće nikada kupuju je deset godina
Ne mogu da vjerujem da je Čelik ispao iz lige, pa zar nisu zacrtali da se još 19 godina bore za opstanak i tako ispune cilj 30 godina na predzadnjem mjestu u najjačoj ligi jogoistočne EU hahahahaha. Vrijeme je i bilo. Ko da gledam da će neko istupit iz lige samo da vrate Čelik u društvo najelitnijih. Nego jedna analiza Premier lige kaže da imamo 3 vrste klubova, 1.politički projekti, 2.tajkunski d.j.l. i 3.vrsta Udruženje građana na teret opštine. Model sjajan?
derbi bi mogao biti u bojkotu i jednih i drugih,ispisali su se po navijacima