Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto Široki nije nosilac ako ima isti koeficijent kao 3 zadnja nosioca
Sto kazu ko ne bi volio da neki nas tim igra u evropskim takmicenjima pa bilo ko, ali mislim da nemaju sanse u evropa ligi 2 kola max proci dok zrinjski i jedno ako prodje bit ce super. Problem je sto ne mozes u nasu ligu nikoga boljeg dovesti ko ce ba igrati kod nas realno tako da od ovih takmicenja nista nema...
Saraj'vo i Željo drugo kolo maks. Treće kolo je luda sreća. Prije su nekad naši klubovi sa manje para znali doći do play off-a. Sad ne možemo dalje od trećeg kola.
postaje evidentan sav jad i cemer nase lige
Onaj osjecaj kad se krene krene protiv ekipe iz san marina. Znam je napamet tre fiori hahaha Ali ipak se nadam da ce uspjeti neka ekipa. TM87
@AugustBraun Bgmi nista bolje nisu ni partizan ni zvjezda
@SoYuZ90 Partizan jeste daleko bolji od svih, CZ je tu negdje. Partizan ima opasno dobru ekipu, jos se Djukic vratio na trenersko mjesto. Prosetali se kroz JSL.