Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba, 120 miliona... Tvrdim da je vece umijece gledati Salivena kako ocisti sto nego ove prenapuhane igrace i njihove klubove.
Chelsea milijardu potrosio jbt
Koliko su para potrošili mogli su sastaviti ekipu da te glava zaboli, sve ovo šta su doveli je precijenjeno, još kad svi odma krenu u prvih 11 ima da bude borba od 15 do 8 mjesta.
Celzi ko ova jedna treba iz srednje samo daje likovima sta hoce
Koje preseravanje,Benfici svaka čast
890 miliona potroseno na pojacanja. Pa ovi igraci sto prelaze su zaista ograniceni. Prelazis u klub koji je 10ti na tabeli, i ides u konkurenciju unutar 10 igraca na istoj poziciiji.... Jedino gdje ih mogu opravdati jeste ako idu za novac i iskljucivo za novac.
Celzijevac sam 20god i ovo mi postaje prenapuhano i dosadno, uprava, finansije..Hocu onaj Chelsea iz 2005. 2008. 2012. 😒😒😮‍💨😮‍💨
Newcastle je mila majka za ove amerikance u chelziju. Mozda su nastacali love po tradiciji. Sada prave superligu. Nastancaju dolara pa pokupovase svijet. A dolar papir obicni bez pokrica.
Bacaj je putine, ovo sve poludilo. Restart i vracaj nas u pecine.
Klix, kako bez dodatnih troškova, kad fino piše u saopštenju Benfice 121 milion + dodatni troškovi?
klix...
Klix, kako bez dodatnih troškova, kad fino piše u saopštenju Benfice 121 milion + dodatni troškovi?
Da onaj financijski fair-play postoji ovi ne bi 20% potrošili od svih transfera ove sezone
Definitivno ne vrijedi te pare...ali eto može im se.