Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira na sve nasa lige izbacuje kvalitetne igrace samo je problem sto idu za male novce al sta ces tako je kako je.Uzmi sto se nudi!
SRETNO RIADE.......neznam zasto samo dajemo nase fudbalere uvjek za SICU
Dobar ovaj Bajic, brate. Lakse je politicaru oduzet' fotelju, nego Bajicu loptu.
pa za koliko su ga dali , jos mi sega dat Kvesica za 100000 , ono koga mi zajebajemo , kaka evropa kad ovi iako su zaradili dovoljno u Evropi da plutaju prodaju Kvesica za 100000 bjednih . Kolko je ovaj , garan ig stid i rec kolko su ga prodali .
500 000 ... 250 odmah i 250 do kraja god.. klix kasni ko voz sarajevo -zenica
Nema gore lige od Turske lige
NAse Prvenstvo i nasi klubovi su jadni,da ne mogu jadniji biti.
Naso i ja kome cu pisati,vama ako je vrh navijacke karijere titula u ovoj nikakvoj ligi,i visegodisnje ispadanje u prvim pretkolima evropskih takmicenja,onda ne znam.
Turci misle dosao Balja ili Bola pa poludilo sve ,kao sto su Grci mislili dosao Zlatan A ono dosao Muslimovic
Daju se igrači u bescjenje, a želimo grupnu fazu evropskog igrača. Rijade, tebi sretno i sve najbolje!