Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto neko rece "sto bi se peglali sa budalama"
Mislim da bi Delije samo naš tetive Zvezdi, ali opet nekako nije fer da neki klub nema podršku. Mislim da Srbija treba uzvratiti istom mjerom.
Prosirite to na cjelu drzavu SR
Opet ce doci njih 300 u grad i napraviti im dar mar.
Ima li ko u mahali dvaes'tri da zaustavi crnu močugu u cidisanju noge lešnja Bo Fuda Backovića Deen-a?
Lukaku ga je sve razvalio hahah
Baš nas briga za ove poČetnike!
Neka što vas je za komšije briga, nego za svoju krv i trticu ne marite; poglčedajte šta vam Darko radi od Fuda, a vi ni abera. E to je haram!
Sta ti premijerka na taj jezik kaze?
Znam ali ja volim fudbal da gledam uživam a ti što dođu da se napiju i onda prave belaje policija lagano i lomiti kičmu pa u kolica jedan po jedan dok ih sve ne smjesti onda svi sa djecom idemo na utakmice bezbrižni STOP HULIGANIZMU
Delije su u dobrim odnosima sa navijacima Napolia i Lacija.Prosle godine su zajedno ugasili Rominu staru grupu Fedayn.Transparenti su im spaljeni na Marakani 10tak dana kasnije
Ne boje se oni delija vec ne žele divljanje hordi po gradu
kakav kukavicki potez, znaci da im je policija nesposobna kad ne mogu staviti navijace pod kontrolu
Evo zaustavila ih je... odnosno izbrisala
što bi se peglali s budalama.
boje se oni delija