Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je igrala Zvezda
"Barcelona strahovala"... U cemu dragi? Ispre gola Galate se igralo i zadnjih 20 minuta Barca je diktirala ritam.
Hahahahahahahahahhahahahahaahahahahahahahahahahahahhahaahhahaahahahahahahahahahahahahaha...a kome ce sad dizat parole???
Fk Kokarda ispala.
Zasto se ne pise o njihovom cetnicizmu i licemjerstvu??? Kako to da se rat i agresija odvijala na podrucju RS-a a ne na teritoriji Federacije BiH,Hrvatske,Slovenije??? Kako da redakcija portala pise o igri ovog osim sve sportskog kluba a ne pise o fasizmu njihovih navijaca???
Ko ti trese kavez?
Sta ti nije jasno dijete ti rodjeno/nerodjeno habam...niste jel fasisti??? Uh kako vas mrzim mamu li vam...trolate ovdje po portalu,imate po 15 usera i bacate minuse misleci postici nesto botovi...
Walker65 piši bosančicu nerazumijem ruski genocidašuuuuu
Ne razumijem se pise odvojeno,cobane nepismeni.
Dobra ova Barcelona svaka ćas
Ja mislio po komentarima da sam ušao na č..ničke portale,,kurir ili imformer,,bravo za Glazgov
@gooUser1561481605 kad vidis ovaj cirilicni komentar i psovku izgleda da ipak jesi. Sad da placemo sto je ispao klub ciji navijaci slave ruse i ubijanja u Ukrajini. Vrijedni su vjecnog ignorisanja
Ma bolji je Velež. Njima je i vatromet organizovan.
Hvala Bogu
Nije to zbog Zvezde nego zbog onih debilnih navijaca!
Dobra utakmica Barcelona vs Galatasaray. Cestitke Barceloni.
Jesu sada ispali i tjt ili idu u konferencijsku?