Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i neka ide nije neki igrac
ne znam zasto svi pisete lose o covjeku, ostavio je srce na emiratima, svi navijaci Arsenala ce ga pamtit po dobrom
Jakog igraca u pm , pa ima boljih u west hamu od njega , naci ce zamjenu
jeden siptar manje
Taj Albanac je inkasirao nekoliko miliona eura i ima para koliko ih ti nećeš osvojiti na online pokeru. Pri tome je godinama profesionalac koji je igrao i na evropskom i svjetskom prvenstvu kao i za jedan od najjačih klubova Engleske. A ti pogledaj sebe i sta si u svom zivotu postigao do danas.
Ja sam mrtvi arsenalovac! Ovo priželjkujem ima 4. sezone, toooooooo.! Putuj igumane! Kakav je to kloc i kakve je sve greške pravio u odbrani toje nepomjlnjivo i koliko smo golova radi njegova koka kolja primili fuj! Čuj zvjezda. HAhaahahahahahaha! Za njega je Lovren, Maldini!
kako si strasan navijac arsenala vidi se po tom sto mislis da jd xhaka defanzivac
Najjači dio "Tridesetogodišnji Švicarac", a brat šipto sa dna kace hahahah
Eno opet. Znaci on je sipac a hrvati iz hercegovine su bosanci?
Momak je Svicarac i boli ga dupe. Odbio je Kosovo.
Dzaka je najvazniju utakmicu karijere odigrao prije 5 godina kad je izbacio srbiju sa svjetskog.
Kako senzacionalan naslov, da imalo detaljnije išta pratite znali biste da je imao dogovor za otići na kraju sezone svakako jer Arsenal mu ne može dati ugovor na 4 godine, a drugi razlog je što je sa hanumom odlučio vratiti se u Njemačku da budu što bliže porodici u Švicarskoj. Arsenal kao gospodski klub odlučio da mu izađe u susret i tako se zahvali za njegov doprinos klubu.
Bravo, jos ko fol odlazi jer nisu osvojili EPL, a odlazi u Leverkusen 🤦. Klix je posto ruglo odavno.