Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ok ...a gdje si ti Malinovski bio kada je Džekin hram bio srušen ? Šta si tada radio? Kako si se ponašao? Koga si podržavao? Ja da ti odgovorim, bolila te ona stvar šta se u BiH događa. Tako da pusti Džeku na miru nije to njegov rat niti njegova stvar...za razliku od tebe Džeko je kao dijete odrastao pod granatama , a gdje si ti sad ? Što nebraniš svoju zemlju?
Dzeko je rat proveo u Bosni, u Sarajevu.... Zar postoji neko ko sumnja u Edina, i ko zaista misli da će Dzeko otić na tu utakmicu???????
Najbolji gradonacelik u bih,nije opterecen ni nacionalno ni bilo kako drugo
Samo mi trebamo da pokazemo da smo odvrate i nakarada..
НЕМОЈТЕ ИГРАТИ УТАКМИЦУ, НЕКА ИМ ИГРА МЕЂЕД ДОДО... ПОЗДРАВ ЗА СВЕ НОРМАЛНЕ ИЗ СРБИЈЕ!
Ovako su i Grbavicu spalili srpska braca
Samo me interesuje, hocel ko sta napisati o tim istim Ukrajincima koji dolazili za vrijeme rata kod nas i ubijali nase stanovnistvo? Bosnjo prebrzo zaboravlja, nazalost…
Inace Ukrajina se " slomila " pomagajuci BiH '92 ...
Ukrajinci su u agresiji na BiH bili uzbsrbe na Trebeviću
Možda su to oni iz Donjecka?
To je kad nam Dodijov sestrić vodi Nogometni savez, drzave koju ne vole. Mrš stoko
sto volim sto kmecite, nije vam valjo savez pa ste skupa sa nekim bivsim igracima otjerali ljude 2011… nije vam valjalo da imaju 3 predsjednika. narocito dijasporci bhfanatikosi su tjerali ljude iz saveza. Evo vam sad, uzivajte pozz
Zao mi je naseg' Dzeke. Doveli su ga bas u tesku situaciju. On sigurno nece igrati. Savez treba srusiti!!! Rusija koristi sve prilike da se mijesa u Evropu.
Treba istijera ti olose iz saveza neka igra rs i hercegovci!?
Ma neka igraju. Hoce li nam ukrajinci plin obezbjediti? Dajte malo mudri budite
Dok je nama Krajišnicima bukve, ne treba nama plin 😁
džeko zaigraš li tu ti je i kraj kod većine, pa ti vidi gdje ćeš i kako ćeš
Ne sikirajte se dragi Ukrajinci,neće se odigrati ta utakmica.Živi bili pa vidjeli.
Amerikanci rade isto sran*e vec 70 godina. Stalno napadaju suverene drzave. Zasto ne stavljamo u isti kos s Rusima?