Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove rave iz sfka, dok su tu, mi necemo na zelenu granu nikad.
Vi sa golubarnika nećete....
Nesto mi nije jasno ja nisam neki fan fudbala ali sto generalno nije popularan zenski fudbal? To jest sto muskarci negledaju zenski fudbal, ono navijaci, piva testosteron itd?
Zato što u ženskom fudbalu sve ima samo nema fudbala, jednostavno je igra na veoma niskoj kvaliteti. Ne hejtam, ali je tako, realno da taj fudbal nešto valja on bi odavno bio popularan. Možeš i sam pogledati na YT neku kompalaciju, i sve će ti biti jasno.
Prosto netačno, zapravo preporučujem ti da pregledaš jednu žensku utakmicu, eto sad će LP pa onda komentariši, ne na osnovu YT videa Funny Women Football Fails koji isto tako postoji i za muški fudbal, rekao bi da su muškarci nesposobni za fudbal, što nije realnost. Zapravo preporučujem svima da pogledaju, iznenadili bi se na kojem se nivou ženski fudbal danas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Braco cure!!
Bravo djevojke... #bordoporodica
deklasirale?
pa kako nisu deklasirale 3 razlike hahahahaah