Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tek peta sezona. I trke elektricnih formula u gradu postaju sve popularnije a organizuje ga ista asocijacija koja organizuje i F1 (FIA). Prosle sezone su trke vozene u Londonu, Majamiju, Pekingu, Moskvi, Buenos Airesu, Berlinu, Monaku... Ovo je full stvar. Manite se politike. Citava BiH se promovise sa ovim.
pa jel' ti misliš da se ovo moze organizovati u Sarajevu sa ovakvom cestom.
Ma full nema šta...Toliko je full da su htjeli dati 100 000 eura NAŠIH para samo za studiju izvodljivosti!? Ebenu STUDIJU. Tebi to zvuči kao OK cijena za neku studiju? Pa mogli su stazu za te pare napraviti... Klasično uzimanje lopatom. To što smo mi ovce je druga priča pa prolazi... https://www.klix.ba/sport/formula1/grad-sarajevo-sutra-odlucuje-o-izdvajanju-100-000-eura-za-studiju-izvodljivosti-utrke-formule-e/180626101
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuvajte bolid da ga ne vide neandertalci iz Stočnog Sarajeva
Prvi prelaz preko pruge odmah bez ovjesa, trebat će im Pit stop na svakom prelazu
Morel se uvesrti
pusti se ba E, ima li neka sa GTD, TDCI, TDI motorom MI VOLMO KADA DIMI
jel' ovo Euro 2 ili Euro 3? Morel' ovo izać na cestu? :(
Dje je Skaka ??
Stvarno bi volio da se to realizuje. I da onda klix pise kako je neko reko da srajevo ima dusu 🤣
Super stvar, bravo. Jedna stvar me zanima, a to je trasa trke. Ulice su nam grbave i pune sahtova razlitih dubina.
Neb bilo lose da se vozi F1 formula za velku nagradu Trebinja
pominje li se mile igdje u ovoj priči? ili je ovo jedini članak gdje je izostavljen?
hahha... bolida i qrca, šire gume na opel corsi. 😂😂😂😂😂😂😂😂
decko ti si mjera za glupost
@Rudy, pa kako mislis drugacije da se utvrdi izvodljivost. Ne pravi se vikendica na Bjelasnici nego organizuje kompleksno i rijetko takmicenje svjetskih razmjera. Ako se o tome razmislja kao o investiciji koja ce se visestruko vratiti, onda naravno podrska tome. Drzave ulazu milijarde u slicne stvari i na kraju kroz promociju drzave budu debelo u plusu.
dajte je kirbetu neka ode da se prijavi na biro
Utrku Formule-E moze da dobije ko god plati, medjutim opstepoznato je da bi mi sve htjeli dzabe tako da od toga nema nista. Ne treba zaboraviti proslogodisnju ublehu sa Stonsima, kad je bilo onih koji su ocekivali da ce da dodju i da odrze sadaka koncert, kao sto je to bilo sa U2 1997 godine (koji ne bi ni dosli da ih nije nagovorio Klinton)
Kvota 1.15 DA ce vozila nestati preko noci