Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosla sam do genijalnog zakljucka; obzirom da vam smeta kada obdarena zena se obuce ovako, mozemo li ovo ljeto da ne gledamo muskarce sa izvaljenim stomacinama i rukama?
Jao.....sise kao u raju.
Ova je navikla da je tuku po guzi
e vi sto ulazite u interakcije sa zenama strogo “po zakonu” ste mi ebaci… botovi mali, lazni finjaci, opustite se
Tip je ljakse i u svakoj normalnoj drzavi bi mogla da ga sudi. Sa druge strane...ako se obuces malo vise seksi, izbacis grudi u prvi plan...samo derpe ce da iskrivi vrat i gleda u ptice i avione u tvom prisustvu.
Bolan,ko je nebi a i sama je to trazila. Sta se pravite fini.
dobra šupa
I jos jednom ne mogu da se nacudim medju kakvim kromanjoncima zivim. Najnormalnije obucenu zenu se naziva prostitutkom i nekako pokusava opravdati seksualno napastvovanje... Jbt ljudi odlaze za boljim zivotom jer ovdje nema posla, realno mnogo bolji razlog je otici zbog maloumnika koji ovdje zive.
Ma ne lupetaj,sad si poznata zbog "incidenta" Ovo ti je leglo samo tako.
Naravno da je skandal, trebao je udariti po sisurini 🤣
Boze, kazni me za svaki grijeh, samo mi ne daj da se udam za nekog poremecenog lika koji smatra da je okej hvatati zene zbog nacina na koji su obucene🤮
Bosna ih je puna nazalost, nadam se da ces uspjeti naci normalnog
Bravoo, i mene isto. Tacno znas da bi jednog dana gledao i maloljetne curice, tako ih vecina i gleda, ne bira sto im djeca mogu biti
Slažem se. Fakat nepristojno i bezobrazno. Ne šalim se. Al' brate voda mi na usta.
Naglasak na Rijaliti zvijezda.
Neki ce reci, zenino je pravo da se oblaci kako hoce bez predrasuda. Ali zato pazi sta reklamiras jer takve klijente ces privuci. Cinjenica da nije OK da je djeca gledaju govori sve o njoj. PS ovaj sto je lupio zna posljedice. Odrasla je osoba.
A sta mi trebamo debelguze?? Dovoljno je sto sezonski nosim hlace i trenirke kao vrece na sebi, ali sta ja moram ljeti hodati u tome i preznojavati se da me ne bi ne daj boze bezbeli lik uhvatio za guz? Zasto smo mi osudjene oblaciti se kako vama odgovara, pa nisam ja mogla birati svoje tijelo
Sta god da je bilo i bilo kako god se se ponasala on je pogresio i ispao seljacina.