Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vakav će i želja da ima naš
levati sa klixa, stadion ce biti visok 50 metara, ne sirok
ako plata cemu valja, mogu li se ja kod vas zaposliti? ocito mi za raditi kod vas ne treba ni znanje engleskog, niti znanje pravilnog istrazivanja, zurnalistiku sumnjam da je iko od vas zavrsio, pa tako ni ja. mozda sa ovim cak ispadnem i prekvalifikovan pa me ne primite, al hajd, pokusao bi da se uhljebim :)
Čuj stadion dug 164 metra a širok 50. Šta vam je ljudi pa dimenzije travnjaka su min 105 x 68 metara. Dodaj još staze za atletiku na svaku stranu i polukrug na kračim stranama ispada da će stadion biti manjih dimenzija nego trkaći krug. Svaka vam čast KLIX.
Lako im je kad su iznijeli 15 miliona eura iz BiH
Allahami ovaj klix veze sa zivotom nema, pa provjerite li vi ista prije nego prepisete? Zaha Hadid vam je zensko. Ko vama radi to je nevjerovatno
pazi, ista je riječ i za muški i ženski rod, otkud oni da znaju :)