Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozete tek zamisliti kako ce ih pokrasti u beogradu, smijesno...
imaju Srbi i dvojicu u Hagu osuđenih za genocid, jel smiješno ?🦍
gluperdo, samo kod Srba ima da drugi namještaju, da su drugi krivi, da drugi nemaju pojma, da ste samo vi pošteni i u oravu a kad vam se ide uz nos i opali vas istina onda je to zato što ste Srbi, ima li većih glupana i nacista na svijetu od vas?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Juka više dominira Twitterom nego parketom!
Ali da neko igra profesionalno, zarađuje milione i ne zna pravila, to još nisam vidio. Vrijeme se zaustavlja kad je bio faul i ovom slučaju 100% regularno sve. Prvo je bio faul pri šutu za tri ali nije sviran, ovo ruglo od utakmice gdje domaci tim šutne 45 bacanja a gost 11.
Ja sudija, fuj i sram da vas bude
Hahahahah cetnicarija i potplacens liga
Nigdje kao u kosarci sudije imaju moc da odluce pobjednika i rade to vrlo cesto. Nazalost. A inace htjedoh reci da mi ovaj Adis Hadzic sa svojom dernjavom ide na neku stvar. Ili kako se vec zove prepotentni lik.
Sukomentator. Onaj sto je lozio Teletovica da puca trice sa centra. Toliko o kosarci kolektvinom sportu.
@MikiRubiroza sudije veci uticaj imaju u rukemetu u vatrpolu
Balvan
A kako je cedevita slovenski klub?? Objasni klixce
Bolje bi mu bilo da misli na vlastitu karijeru. Blazersi ga nagovorili da lažira povredu i ne igra ostatak sezone, a on igra za novi ugovor pošto je slobodan igrač i potrebno je da se dokazuje. Tako je sebi smanjio cijenu, jer ga smatraju sklonim povredama. Lilard već proziva Aytona da mu se pridruži u Portlandu.
Ovo se ne sudi i točka..zamisli da su ovo svirali u Pioniru, još bi sci trčali, već bi bili kod Prištine
@ArasBL a nije sporno 42 ispucane trice Zvezde? Ajde malo razmisli prije nego nešto napišeš
ovaj kosarkaski pjanic, vise na drustvenim mrezama nego na terenu.
Kos je cist kao suza. Kad se napravi faul stopira se vreme, da ga je pustio samo da sutira i da je pogodio ne bi se priznali poeni. Dakle sve je po pravilima
Ne. Ože ga pustiti da šutira ako je. Rijeke isteklo. Ne lupetaj
Ne može ga pustiti da šutira ako je vrijeme isteklo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)