Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali su nularicu uzeti
rasisti ste vi jer vam je ovo prvo sto vidite i jedva cekate da napisete clanak, ovaj sto ga je polio pivom je vidio samo covjeka i timskog kolegu a ne nekog covjeka druge boje koze druge religije i druge nacije. Polio ga je pivom ko svakog drugog sto bi polio, a vama primitivnoj stoci iz klixa je ovo sto pisete prvo u glavi kao i ostalom malogradjanstvu ovdje
Hebi ga Rafik ako ćeš radi krigle pive vene rezat onda reži šta ću ti ja
Šta s*rete više i samo provocirate. Nikakav to nije rasizam, oduvijek se tako slavilo. Debilčine proklete, mater bi zbog klikova prodali.
Ćutao je dok je lovu uzimao igrajući kriket
A ako je bezalkoholna..?
Kada bi se govorilo o davanju prvenstva između hrišćanske crkve ili islamske vjere, svaki pametan čovjek bi nesumnjivo umjesto nerazumljivog Božanstva trojnih osobina, svetkovina i iskupljenja grijeha, vjerskih obreda, molitvi Isusovoj majci, bezbrojnih molitvi svecima i njihovim slikama, uvijek smatrao uzvišenijom islamsku vjeru koja zapovijeda vjerovanje u jednog Boga, u kojoj je Muhammed Božiji rob i poslanik. To drugačije i ne može biti. Lav Nikolajevic Tolstoj
Ima još religija na planeti
Polio ne popio. Il to ima negdje da kaze ne smije se ni kupat :D :D :D
Hajde fino sto se izvinio. Ne valja odmah ni dizat hampu na prvu, mozda je covjek stvarno htio samo da se nasali bez namjere da ga uvrijedi, a mozak teleci. Izvinio se. Niko nije savrsen.
Au, greska, nije se izvinio taj koji je trebao. E bas lose. Neki ljudi su bas zli i izopaceni.
Burz istuširaš se i to je to. Gdje je problem?!
Pa dobro, zanio se čovjek, zaboravio je...Jest uvrijedljivo, i izuzetno zafrkano ako ne piješ, ali očigledno nije namjerno.Izvineš se čovjeku i gledaš da se ne ponovi.Jest loše, ali nije baš toliko loše.Pored toga, što to niste odmah prijavili, što ih yebete nakon 9 godina?Baš pyčkasto.A šala za Azijate je dobra.Ne treba sve shvatati ozbiljno, inače ćeš uvijek imati ovakve slučajeve.
Sramno i jadno!
Bolje bi bilo klixe da si napravio clanak o tome kako je Ribery bjezao od Tiaga i Boatengakoji su ga htjeli politi pivom. I od tada je Bayern Munchen zabranio unosenje piva na proslavi titula.
Danas je sve postalo problem i ako neko želi, može bilo šta da podvede pod rasizam, vjersku netrpeljivost, seksizam, seksualno uznemiravanje pa čak i silovanje, kulturološko prisvajanje itd. itd. Maltene, sjedi kući i dobro razmisli šta ćeš reći jer će se od 1000 neko naći uvrijeđen ili će se neko treći "uvrijediti u tvoje ime" pa će reagovati.
Postalo je toliko loše da ne možeš ni da pričaš kako treba.Žalosno.
nema veceg zla na svijetu od alkohola, ne mogu da vjerujem da to neko moze piti, a zabranjen u Kur'anu
Pobožni musliman a fudbaler ma dajte više
Kod nas se to npr nemoze smatrati uvredom jer nazalost alkohol konzumiraju sve konfesije poprilicno podjednako.. :(