Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha NEOPISIVO koliko mi je drago, nakon rukometnih komentara
Lako je kritikovati ove momke koji su igrali, a ne poznajete ih, oni su ti koji su se odazvali pozivu. Treba više razmišljati o tome u kakvom je to stanju savez koji nije u stanju da okupi igrače koji igraju u jačim ligama ( a ima ih).
@GuestUser334455 Sve dok se u reprezentaciji bude pokušavalo sastaviti ekipa prvo gledano po nacionalnosti, a tek onda po kvalitetu igrača od te reprezentacije nikada neće biti ništa. Ne navijam ja da treba da igraju Srbi, to je manje važno neka budu svi Hrvati ili Bošnjaci, ali neka kvalitetom budu najbolji.
To je kad je selektor na 17 pozicija plus zena kuci Ovo mu ko odusak dode, e zato nas nigdje na mapi
JamesBond Da je babi damu bila bi djed.Manite se šuplje priče više ,drug loši smo u svim sportovima , nemamo mi sportskog duha I to je surova istina.
Tačno nismo ni za kurca mi..
Tačno nismo ni kurca mi..
Ja ba, važno je učestvovati. Sačekajte, možda Biden vas progura.
Ćutuci nesposobni , zanima me samo da li ih je sram , ili će se vaditi kao svi do sada:"Nismo jeli , nismo spavali , čekali dugo na aerodromu , država kriva" itd. Ovakva opravdanja su unazad 20 I kusur godina.
sta drugo ocekivati od odbojkasa bosne nego veciti porazi u grupama i 3 i 4 mesta.a jedna tijana boskovic iz trebinja je mozda i najbolja svetska odbojkasica i uzela je zlato sa srbijom na svetskom prvenstvu