Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislite li grijanje upaliti ove godine
kod mene ledenih 21C uz konstantno otvoren prozor na kip, nemoj da ista pale jos dosta mi je kuhanja za ovu godinu
Izvrstan igrac, najbolji svih vremena, ali sa velikim mentalnim problemima. Mnogo stvari je uticalo na njegovu psihu, otac otisao na dozivotnu robiju zbog ubistva, mati takodjer u zatvor zbog fin mahinacija.
cuj to hehe. bilijar je inace sport za olos, kojeg naucis tako sto odes u kafanu da pijes i ugledas bilijar i pocnes igrati. i ako si tu svaki dan onda postanes dobar logicno. niko ne ide u kafanu da igra bilijara nego ide da pije pa usput nauci. tako da me bas cudi da se ovome "najvecem od svih" desilo ovo sve sto si napisao i da dolazi iz takve porodice