Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko se ikako bavio sportom zna da bi dosao do medalje na olimpijskim moras bukv trenirat 3 puta dnevno, pocet ko dijete trenirat, bit nenormalno fokusiran i zaboravit na normalan zivot. Ovo se cini kao velika cifra al je opet smijesno u poredjenju sa zrtvom koju ovakav sportista cini. Neko bi rekao da su robovi
I radnik u fabrici radi 40 godina da bi ovi mogli trenirat pa ne dobije ovakvu penziju. Fino je nagradit za ovo ali meni ovo nije bas fer
radnik u fabrici ne ulaze ni jednu desetinu napora koju ulaze olimpijski sportista vjeruj mi, niti doprinosi svojoj zemlji onoliko koliko to doprinosi olimpijski sportista
Baš lijepo.Obično ovi sportovi u toku karijere nisu plaćeni ni približno kao što je fudbal, košarka,rukomet itd.Želim im da dugo primaju penziju.
BiH,Albanija,Monako,Malta i Andora su jedine zemlje u Evropi koje nisu nikad medalju osvojile na OI.
zato su i sretni... ne zbog medalje, vec zbog para i sigurnosti! :D i ja bi bio da sam dobar u nekom sportu i da mi drzava obeca tri prosjecne plate mjesecno do kraja zivota!
Kod nas bi na naš bruto prosjek od 1080 dobili ca. 700 neto za razliku od 800 u Srbiji. Stoja ostaje na kafu da hrani naše uhljebe.
Nagradu će im uručiti bivši šampion u disciplini gađanje iz kišobrana...
Napišem danas da u Srbiji imaju nacionalnu penziju 5k do kraja života. Ovde mi nalupaju minuse, frustrirani valjda jer su antitalenti.
Ide njima pucanje u to ne sumnjamo
Valja se i rodit sretan,ko rinta 40g i zaradi penziju od 300e ,zna kakvu su srecu i nafaku ugrabili,svaka cast,sretno i od mene Bosanca.
U Srbiji je sport politicki projekat kao i u nekim diktaturama ranije. zato se na to daju zadnje pare jer vlast 60 posto legitimiteta vuče iz nabijenog nacionalizma a 40 posto iz falsifikovane istorije. Jer jesu lopovi jesu pokrali sve živo al ako ih pitate zašto vladaju i dalje... pa zato sto predstavljaju ideju u koju ljudi vjeruju. BIA radi super posao, veći dio budzeta trosi na propagandu i razvaljivanje susjednih sportskih kolektiva
tacno tako
Plači, plači, ma isplači se slobodno i obriši suze na kraju!
Apsolutnih 100..
Kako je na kraju završilo, jesu li nestali problemi ili "neki"? :)