Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po kojim rezultatima Larisa Cerić i Mensur Pezer zaslužuju da nose zastavu na otvaranju OI kad ih je Lana Pudar sve nadmašila??? Opet OK BiH igra igru na relaciji Fazlagić-Crnogorac! Lana poderi sve i pokaži im ko je najbolja sportistkinja BiH!!
Motivator.
Zajednicku zastavu i himnu necemo imat. Srbi nece dalje od srpske, Hrvati od "Lijepe nase", a mi je mozemo imat samo ako imamo svoju reprezentaciju. Kada 30 godina nakon rata nemas nikakvo dogovoreno znamenje vec neko privremeno nametnuto - onda nikakve nade i nema.
Sramota da BiH ima samo 5 takmičara na Olimpijskim igrama. Zemlja sa toliko talenata samo nema ko da radi sa njima. Posebno je potrebno raditi sa našim sportistima na mentalnom planu. Treba se orijentisati na individualne sportove pošto tu pojedinac odlučuje o svom uspjehu ili ne. U timskim sportovima nećemo imati uspjeha sve dok ne bude jedna zastava jedna himna jedan tekst. Izuzetak je sjedeća odbojka.
Za talente je potrebna i infrastruktura. Malo je onih koji istraju samo na talentu i radu ko Lana, bez normalnih uslova za treniranje, takmicenje i ostalo. Pa pogledaj tartan staze na sta nam lice, fudbalski tereni tek u zadnjih godinu dana poceli da se mijenjaju i to samo glavni tereni, rijetko koji pomocni da je uradjen, dvorane nam se raspadaju, a takmicenja sele u hotele...
KONJAKOVIC ce da navija iz DUBAI-a
gledaj fazlagica starog varage
E ako ih je on motiviro ima da poberemo medalje ko kruške. Vidi samo članova delegacije, 1/3 predsjednik i generalni sekretar koštali državu više nego svi sportisti zajedno.
Čime je motivirao?
Covjek moze samo demotivirati. Mozda njegova ljepsa polovina mozd motivirati
Jel poveo ženu sa sobom na ovaj poslovni put?
Bravo presjednice . To su naj bolji ambasadori Nase Bosne i Hercegovine
Komsic zaglavio u sarajevskoj birtiji