Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati pobjednički mentalitet,bravo
Mentalitet ima ulogu ali tek poslije dobrih uvjeta i opće društvene podrške. Nije dovoljno pisati po statusima "kraljice, zlato naše, jelene naš" i naslikavanje političara. Uvjete nemamo ni pravu podršku sportašima. Posebno kad dođe loš rezultat krene pljuva čina pa sportaš pomisli šta to meni treba.
Hrvatska je 15. na svijetu trenutno na Olimpijadi. Mislim da je prva na svijetu s obzirom na broj medalja i broj stanovnika.
Mi se bavimo Zrinjskim i natezemo da igubi u doigravanju za Konferencijsku ligu. Ali eto, bar imamo drvenu medalju sa proslih OI, sto je osvojio Tuka za 4. mjesto......i najvaznije, jedina smo reprezentacija koja nema medalju ove godine na O igrama
Cestitke, bravo.
Ono što su ovi relativno stari dečki, za sport mislim, napravili Britancima u zadnjih 500 metara ne viđa se svaki dan, koji ritam, strašno, inače veslanje je jedan od najtežih sportova, bravo burazeri.
Ovo je strašan rezultat. U ovoj disciplini oni su najbolji par u novijoj historoji ovog sporta. Skidam kapu. Bravo.
Bravo za komšije
Igre u Tokiju su bile 2020., a ne 2021. kao sto u tekstu piše
Zar ste već zaboravili korona virus i otkazivanje svega u 2020. godini?
Najveće legende. Svaka čast braćo
Bravo momci,naježio sam se 3 olimpijade zlato.12 g. biti u top formi nevjerovatno!
A prije toga u Londonu uzeli srebro u četvoricu. Giganti.
Bravo za momčine!
Bravo Hrvatska. Već četiri medalje osvojene od toga minimalno dvije zlatne, a još Hrvatska ima sportaša koji mogu do medalja i to zlatnih. Per capita i po osvojenim medaljama, Hrvatska bi mogla biti broj 1 nacija olimpijskih igara.
Mene zanima zlato, Mene ne briga bronza
2 zlata 1 bronca + Donna zlato ili srebro
A Tin Srbić i Auriel Benović? A naši jedriličari danas u skifu? I naš Hvaranin Jurišić u Laseru! Nema nitko bolji!! A tea kwon do? A atletika?
E moj Klixe, valjda je osigurala 4 medalje a ne 3 kad već navodite Donnu. Znači osvojena su dva zlata i jedna bronca (3 medalje) a sa Donnom su 4 iako se ne zna hoće li biti zlato ili srebro.