Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prilično je apsurdno aktualnog svjetskog prvaka i evropskog viceprvaka u vaterpolu nazvati autsajderom a pobjedu protiv Španije megasenzacijom. Klix novinarstvo.
Svaka cast komsije i da osvojite zlato pozz iz Tuzle
Upravo ovo sam htio napisati. Nevjerojatno sta ljudi pisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da su Španjolci bili favoriti to je isitna, ali da je megasenzacija nikako. Pa ove godine imamo osvojno Zlato i Srebro.
Mega senzacija Hrvatska pobijedila Španjolsku,pa Hrvati moćna sila u vatrepolu,uvijek među 3 naj jače ekipe svijeta,koja glupa objava,užass
megasenzacija bi jedino bila u slučaju da je španjolska pobijedila.
Megasenzacija su vaši naslovi, Hrvatska nije autsajder ni protiv koga, jedna vrlo kvalitetna momčad sa kontinuitetom dobrih igara....
Ajd u kosovo da Srbija nema šanse protiv Amerike.
Respect, bravo!
Ovo ti je nepostivanje sporta. Da je ne znam ko, ako je dobar, dobar je. Kakvi autsajderi...mozda novinar mislio na drugi sport.
Bravo za momčine!
Klix je megasenzacija lošeg novinarstva.
Napišite nam ime ovog briljantnog novinara koji je smislio ovako genijalan naslov hahaha
"Megasenzacija" da aktualni prvaci svijeta i doprvaci europe pobjede nekog može biti samo novinarima klixa koji pojma nemaju o sportu već hvataju na niske strasti sa ovakvim naslovima. Čestitke Hrvatskoj, zaslužena pobjeda, trebala je biti i veća razlika!
Autor članka pratio šah do skora
nisu losi ovi autsajderi :)
Autsajder Hrvatska ove godine postali svjetski prvaci i bili drugi na europskom prvenstvu
Autsajderi veliš novinaru?
Kako autsajeder kad je Hrvatska svjetski prvak, a europski doprvak. To isto da kazete da je Argentina autsajder u fudbalu.