Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu nasi obecati i 10 miliona. a kome ces datti?
Mi samo lopove i kriminalce nagradjujemo
Ako se desi uzet ce im Nikšic 10% od nagrade olimpijskog komiteta. Onda ce se slikati sa politicarima pa ce rasprava o nekoj sitnariji koju nikada nece dobiti.... Na kraju dobije ono poznato marijanovo i kukanje kada slava i godine prođu.
Naše osvajače olimpijske zlatne medalje vode kod Seje Brajlovića.
Vrijeme je da otvorimo internate za punoljetnike koji su završili školu u BIH i da treniraju da postanu uspješni sportisti za medalje ili da treniranju da postanu uspješni naučnici i izumitelji.
Hvala Vučiću, baš je darežljiv
amerika manje jer znaju da ce u svemu imat zlato
Nije mala stvar trebaš biti najbolji na svijetu. Trenirati svaki dan od malih nogu. A zar nije lakše ko Fikret doći i reći:Poslo me Asim i uzeti još više lopatom.
Vučić daje u sendvičima
Mi ulazemo pare samo na fudbal a imamo fanstasticne prvake u individualnim sportovima za koje mnogi i ne znaju
Zatvarajte nesretnu kafanu BIH, ona nikome nije sretna
kod majonez predsjednika sirotinja se davi u parizeru i litijumu, narod bjezi u stampedu prema njemackoj, al zato nagrada za promociju velikog vodje i drzave ko u pjongjangu, sjeverna koreja za sirotinju
Tačno se vidi razlika u komentaru profesionalnog bota i onih drugih. Bravo, biće gazde zadovoljne.
Ne ce ništa osvojit, tako da troškovi i nagrade nisu uračunati.
:) i onda se pitate zasto Bosnajkinja iz sandjaka igra za Srbiju ...
Ona ne zna izgovoriti taj turcizam
Zato Srbija ima vrhunske sportiste.. ovo je mali dio u poredjenju koliko ulaze..Nasi ce im prije uzeti nego dati.