Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma koliko to zvučalo čudnovato, a nekome čak i bizarno, djevojke su zrele za odnos sa svojom prvom menstruacijom, a medicinski je to i potvrđeno.
Biološki je to ispravno,ali moralno i zdravo razumno nije ipak je prevelika razlika u godinama!
Ja stvarno ne mogu da pričam s ograničenim umovima. Za vas je žena misaona imenica i misteriozna kutija. Dobrovoljni ulazak u odnose u većem dijelu Srednje Amerike je spušten na minimalnu dob od 13 godina. Odrastite već jednom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel moguce da je odbojka na pijesku olimpijski sport? Pa to je isto da igraju klikera.
Ma hajte, svi bi mi htjeli da- ... Čekaj... Sil...? 12 god....? Eeeh... Problematično. Ali realno, 19 godina mu je bilo, odslužio je kaznu i to je to. Ali moralno nema oprati to.
@gooUser1715315530 Odslužio kaznu po zakonu. Bio je u zatvoru i onda je pušten. Ne kažem da je ispravno ili da bilo kakva kazna može oprati to što je uradio.
BiH je sportska sila, za sada na Olimpijske igre šalje JEDNOG sportistu (Lanu Pudar) . I još niti jedne medalje do sada . A Srbija, za sada, već 109 sportista na OI u Parizu...
brojis i klupu u ekipnim sportistima gdje neki sluze samo da sjede?