Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav docek covjece, onoliko emocija i slavlja. Ovakvim pobjedama su dobili jos hiljadu i hiljadu mladih koji ce se posvjetiti sportu jer su dokazali da neko iz male Srbije moze da postane najbolji teniser na svijetu, najbolji kosarkas na svijetu.
Emocije pretvorene u nacionalisticke pjesme
Najbolji vaterpolista na svetu,najbolja odbojkašica na svetu dolaze iz Srbije..malo li je..
Ma najbolje da ce da se rukuje...Sapic mu umalo unistio celu karijeru, on sad da se rukuje. Svaka cast na principijelnosti.
Svaka cast momcima, odlicno su igrali. Bravo komšije samo naprijed.
A sada pravac na hrvatski jadran, zaslužili su.
Bravo momak.
Hahahaha kliksa ,od celog veličanstvenog dočeka i slavlja nasli privatni incident nekadasnjeg i danasnjeg najboljeg vaterpoliste sveta!Mandic je najbolji vaterpolista sveta zvanično,ne samo Srbije!
Kao sto je Srbija dobila USA u finalu tako će i Sapic izaci pobjednik u ovoj situaciji. Sutra vec na pinku
miran budi Šapiću
Al nije iz razloga zbog kojih bi dobri šnjoko hteo hehe
kacevanda te trazi
Nemoj da ja tebe nađem
Udarila mu politika u glavu
Sebi šape Šapiću.