Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po vašem naslovu ispade da je umro zbog te operacije. Uzimao sve i svašta očito i srce otkazalo. Ne razumijem ljude koji zbog vecih mišića odluče unositi u sebe sve i svašta. Jel ti draže da si zdrav nego da te srce presjece u 30-oj?
Sve je to dozvoljeno samo moraš praviti pauzu između doza po 2h inače ako se predoziraš ne može da ti se digne!!! Ili se korisnik ne digne, nešto od toga!!!!
@SandzoFocak12 HGH si zaboravio žalosna ti majka.
Sve je ovo prirodno, ujutro domaće mlijeko, popodne domaći krompir a navečer mlada teletina. U pauzama između tog koja šprica Trena, Nandrolona, Synthola itd...umreš mlad na žalost ali barem ti frajeri u teretani govore bravo bruda jesi se izdefinisao oca mi, a ono na šta ciljas a to je p...e da dobiješ to danas dobijaju oni dubljeg džepa na žalost m..a nisu bitna
a sto nazalost? produbi dzep
“Bravo bruda jesi se izdefinisao oca mi” Zaista? Kakav je to vokabular? Idete li vi u skolu u Sarajevu?
I labavi može da zabavi .
Nije samo da se smanji polni organ kod bodibildera ima i vecih problema
fitnes i bb kao rekreativni sport je jako zdrav i koristan, a profesionalni pristup istom je potpuna suporotnost i izuzetno stetan sport, uostalom kao i velika vecina profesionalnih sportova, tu se tijelo uvijek dovodi do krajnjih granica sto nikako nije i nemoze biti zdravo
Svaki profesionalni sport je izuzetno stetan, trosi organizam ogromnom brzinom. Srce 30godisnjeg nogometasa profesionalca je kao u 50-godisnjaka.
Kao i svaki normalan insan, operacija nekog dijela zbov kojeg se ne mozes kretati, tromb i pljus
Nijedan sport nije dobar za srce, umjerena fizicka aktivnost je dobra za organizam, vrlo jednostavno.
Misliš, ni jedan EKSTREMNI sport ...
Pumpaju se stereoidima ko da su bombonice, nemoguće je za normalnog sportistu da ovako izgleda bez praha. A to je ubistvo za srce.
U pravu si, ali steroidi nemaju veze sa prahom, oni su u ampulama.
Halo 31 godina a izgleda stariji od mog tate koji ove godine ide u penziju
Navodno je bio na igli.
Strasno.