Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze koliko je ovo dijete lijepo i pozitivno
Naš mali heroj
Sto YouTube-ri došli se čepit momku da bi dobili i oni kakve slave. Dijete da si nam živo i zdravo i aBd jos mnogo medalja da nam doneseš
Realno samo za prediszbornu kampanju nista drugo mnogo sportista prave rezultate
nabijem i tebe i predizbornu kampanju. malac radi na sebi 8 godina da bi ti glavonja komentarisao lose o njemu na klixu ako si mangup trebao si doci na aerodrom i reci mu to u lice
Mali je Kralj
GIGANT, svaka čast, legendo!!!!
Bravo za OD Sokolje
SAMO POZITIVA I KONTINUIRANI RAD OMLADINO,OVO NAŠOJ OMLADINI TREBA BITI UZOR A NE JALA,BUBA,INAS,ŠMRK I OSTALI
Nase zlatno dijete
Bravo!
BRAVO, Cestitke!
I onda likovi i likuše s dvije ručke i noge kažu 'suicidalan sam' ili 'depresivan sam', i da nemaju volje za životom. Ovaj metilj treba svima biti primjer šta znači prava volja i borba kroz život!
Sad će Benjamina da ih ugosti, i da sebi pripiše njihoe uspjehe, share, like, subscribe. Momci, iskrene čestitke vama, okrenite glavu od ove bijede što vas nije ispratila već vas samo dočekuje.
ide sad iskoristavanje Malca za predizbornu Kampanju
Kralj! Car!!!!! Kakvu mi djecu imamo!
E upravo je on dokazao kako lošu djecu imamo. Jer svi oni zdravi se šlepaju kroz život, od škole, fakukteta, posla, itd dok su im provod, zabava, diskoteke, folkoteke, šiša barovi, kladionice sve, a od truda za bilo čime ni traga. Ovaj dečko je čista suprotnost od svih njih, zato mu svaka čast.
Velik si ko munara Begove Džamije zdravlje da te posluži i da nas veseliš još puno godina