Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On ovo podjeli s ekipom, i to i zaslužuju. Novi kontrakt za 12 mill $ godšnje, plus privatni sponzori itd, nema njemu sikiriki.
Nagradni fond koji biciklista dobije vecinu(90%) dijeli sa kolegama iz ekipe,jer koliko god cudno izgledalo ovo je ekipni sport. Glavne nagrade i veliku vecinu Pogacar ce zaraditi od sponzora. Inace ,veoma uzbudljiv sport ko voli i prati. Ja ga pratim od 2008.i odgovorno tvtdim da je uzbudljiviji od 70-80% fudbalskih utakmica.
tu je negdje sa šahom u odnosi na fudbal...
Sve razumijem, ali da neko uzme godisnji i ide ovo gledat ... pff
Vidiš prelijepu prirodu, predivne gradove i fenomenalnu atmosferu. Stvarno ne kontam ni ja.
Ko ovo prati ali realno?
Nemaš pojma sta propustaš, napetije je od većine utakmica.
Prati onaj ko razumije.
Najbolji biciklista svih vremena.
Najbolje biti teniser. Drugorazredni zaradi par miliona u karijeri.
Dobio 1.200 000 i nije mnogo sto vozi bickl i stonto nikome nije zanimljivo i jas malo pa trebo bi zaradit ko dobar fuldbaler i to mu je previse
Ja, ja,pa pobijedio 2021,2022,isto uzeo premije, pa pobijedio Giro u imaju 2024 oko 150 hilj , etapne nagrade,sponzori.. nabere se ljudino dobrih para a pred njim karijera u usponu..