Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi nasi odu i uzmu stan na dan i slikaju se
A gdje pise da se mora nesta osvojiti ? Koliko su samo napumpane ove igre ..pogotovo u ovim malim balkanskim zemljama...Amerikanci uzeli 100 i kusur medalja ..pola amerike i ne zna da su olimpiske igre. Dajte ljudima bolji zivot za ovaj cirkus nas boli d
Od Komšija želim da čestitam Kosovu. Pokazali su da sport nije kukanje i prebacivanje krivice
Pa nije ti Kosovo komšijska zemlja ako si iz BiH :D
BiH nije medju 92 zemlje koje su nesto osvojile. Razlog je politika, mentalitet ali i genetika. Ostalo su izmisljena opravdanja tipa nema novca, uslova itd. Nema u BiH sportske kulture, fizickog odgoja, niti motivacijskih takmicenja medju skolama, univerzotetima, klubovima, gradovima pa i selima.
I pored desetljjeca blokade BH sporta i dr. od strane susjeda sramotno za sve koji imaju dodira sa sportom ne osvojiti nista na OI.
I pored desetljjeca blokade BH sporta i dr. od strane susjeda stamotno za sve koji imaju dodira sa sportom ne osvojiti nista na OI.
Moje mišljenje je da su u primeu došli Tsonga, Ferero,Nadal,Federer,Đoković,Marej,Vavrinka,Čilić,Delpotro,Has,Rodik,...., svaki od njih bi bio prvak u odnosu na ovog Đokovića.Tenis je mnogo lošiji nego prije par godina.Da se arbi ne naljute nabrojao sam i Đokovića :)
Nije ti lako ale ale
A tzv RS bez predstavnika. Ah da, oni su samo regija mala
Pa ako smo mali šta se bavite RS
Među top 10 nema nijedne vecinski islamske drzave. Da li vam to nesto govori?
@mesnicaBikovic U pravu si, većina tih islamskih zemalja ima para i živi u luksuzu koje mnogi na zapadu ne mogu ni zamisliti.Šta će im sport kad valja potrošiti milijarde dolara za života.
@mesnica nekom je Bog na prvom mjestu a nekom ovaj zivot i slava
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nevjerovatno šesto mjesto za malu Nizozemsku Bolji od Nijemaca kojih ima 5x više.
Ove igre su totalna glupost, hvala bogu pa je gotovo.
Zašto Kosovo ne ubrajate u region.
Ubrojili su ga
Bosna i Hercegovinaaa.. prva medalja,Lana Pudar.. ribicaaa.. njoh njoh njoooohh .. mrze nas zato sto smo mslm :(
Hoće li biti Bosne i Hercegovine kao države do iduće ljetne Olimpijade?
AkoBog da ne bi trebalo
@EUallTheWay Nema veze, Neće biti ni Rusije.
Tekst kopiran iz beogradskih medija, nema Kosova i nisu Srbijanci nego Srbi. Nedjelja je u redakciji pa može svakako.