Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina šansa da se neko muško zrtvuje i promjeni spol pa u borilačke sportove
Iron Pukija poslati.
Sretno Larisa i Mesude.
od 1992g hrvatska 46 medalja,bih 0!...ostalla sansa u bmx i abd hrkljusu
Od Pezera nema selameta,a ova ako pobijedi jednu,sljedecu gubi i tako.Uglavnom,nista novo.Jedino se od Lane nesto moglo ocekivati,ili smo mi imali i tu prevelika ocekivanja od djeteta od 18 godina koje nit ima vrhunske uslove,nit ima vrhunske trenere.I onda neki pisu kako moze Summer McIntosh osvajati medalje,a sa njom rade ljudi koji su osvojili stotine medalja u karijerama.
Vi ste nasi zlatni, nema veze sto ste otisli turisticki
hajte i vi djeco kuci, sta cete tamo.
eto, mozete svi sutra zajedno avionom nazad.
od 1992g hrvatska 46 medalja,bih 0!...
Da je Hrvatska uredjena,odnosno neuredjena kao BiH,i da je dva naroda ruse i razgradjuju kao ovdje,imali bi medalja koliko i mi.
@AsterBlistok Uvijek neko drugi kriv... :-(
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ti tacno vidis po mladjoj raji ovako inace po gradu, koliko je samo taj sport zapusten kod nas inace. O tome se ne prica, samo malo jos o fudbalu i to je to, a nema grada skoro da nije imao kosarku, rukomet, atletiku, gimnastiku, boks, karate...onda se kao smijemo ovima koji su otisli kako nema medalja, pa ne padaju medalje s neba, treba radit, trebaju pripreme, treba oprema. Zalosno za sport!
Vazno je da se zivi i zdravi vrate.
Sretno pa sta bude.
Sretno!
našim olimpijcima je najbolje da obiju zlataru i tako uzmu zlato, jedini način da budemo zlatni
Kad igra Sarajevo? Zna li se šta? Ako pobede Spartak iz Trnave sa 4+ golova razlike u trećoj utakmici, može li nešto? Šta je bilo sa Lanom Pudar? Vazdušna medalja, jel? Pa šta to znači? Opet nema prve čvrste olimpijske medalje za tako---zvanu BIH?
evo samo da gnjehnem tga termi u cufa