Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lud. Koga briga za olimpijadu? Ta je smotra samo za atletiku znacajna, u svim ostalim sportovima sporedno takmicenje.
Zanimljiva činjenica je da riječ pogača potiče od riječi focaccia. Ovdje ste prvo čuli.
nije nego obrnuto
Zato što nisu pozvali Uršku (neopravdano) u ženski biciklistički tim za olimpijadu.
I ja mislim da je to razlog.
Pa ne može se na OI bez doping kontrole,normala da će otkazat
Na OI su Doping kontrole zesce..
pametno.
za nadati se da ide na Vueltu i da je zato odlucio da preskoci olimpijadu
Bilo kako bilo, da Srbija ima samo dva helikoptera Kamov Ka-32 A11 BC, to je dvostruko više namjenskih helikoptera za gašenje požara od BiH jer OS BiH nema ni jedan namjenski helikopter za gašenje požara s takvom opremom i mogućnostima. Možda su paklene vrućine ovih dana proizvele efekt fatamorgane, pa se od dva helikoptera može učiniti eskadrila ili dvije. Sve i da je tako, to bi opet bilo nešto manje nego što susjedna Srbija ima u floti.
Beeeee beeeeee
Katice heeeeebali ti radari na autoputu sve na svijetu, ljudi ti se pucaju po gradu po cijele dane a vama samo na pameti kako udarit reket gradjanina