Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael ucestvuje, mi je dovoljan razlog da ne gledam ovo.
a Rusija ne nastupa, eh taj zapad.
majaba slava tvojoj s t a r o j i njenoj s a r m i
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ima Izrael? Fhićo se okrece u grobu sve bio upravu, nazalost napustio nas kad je vidio racun gasa.
Organizacija predobra a Lady G fenomenalna.
15.000 djece nema to vam je 750 čitavih prosječnih razreda
5 sportista? Sramota.
$otoniz@m i ceremonija bogo#uljenja.
Svaki put BiH ima sve manje i manje takmičara jer se ne ulaže u sport!
Ipak su olimpijske igre spektakl superiornosti Zapada i zapadne kulture u odnosu na ostatak svijeta. Onog trenutka kada neko propita elemente te superiornosti i shvati da Zapad više nije taj ni koji najviše proizvodi, niti vodi ...... olimpijske igre u sadašnjem obliku će otići u povijest odakle su i došle.
A dosle su iz Grcke!
Ceremonija je bila najsramniji organizovani dogadjaj u istoriji zapadne evrope, skrnavljenje isusa i posljednje vecere ulogom prosaranih je svakako najodvratnija poruka mladom narodu.
Dodik pokiso ko mis
Kao prvo, da objasnim ovim mediokritetima koji misle da je ovo bilo loše: nije bilo megatehnološkog spektakla, zato što ova nacija ima hiljadugodišnju historiju organske umjetnosti, pozorišta, scenografije, književnosti, filozofije i klasične muzike. Pa su to večeras i prikazali kroz jedan multimedijalni mozaik organski upleten u urbanu strukturu grada.
Ma ajde ! Muzeji puni, al eksponata iz drugih država.
Jad i. Bijeda
jel normalno ovo? dijete sam morao poslat u drugu sobu da ne gleda onu devijaciju ponasanja i pokreta
mi ovako nećemo nikad
Ovo je bilo negledljivo. očajno bolje bi bilo da su doveli neki cirkus da odradi 3-4 tačke i otvori OI nego ovaj cirkus večeras ....
Jadno, među najgorim otvaranjima OI. Kakav spektakl? Ko hoće da vidi spektakularno otvaranje OI neka pogleda orltvaranje u Pekingu 2008.
Ne znaš šta valja. Ovo je bio vrh vrhova. Ja sam se naježio kako je dobro bilo. Totalno drugačije od standardnih ceremonija koje su uvijek iste.
Cim učestvuje Izrael a ne Rusija to je dokaz da zapad tj sad njemačka francuska v.britanija Italija Izrael Kanada i ostale sile vladaju svijetom
Satanizam
Kakav spektakl? Ovo je najočajnije i najneorganizovanije otvaranje OI ikada. Sportisti zbog kojih bi ovo sve trebalo da se dešava nece ni vidjeti olimpijski plamen.