Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je glavna disciplina snajperista
Unucima će pričati kako su sa kišobranom obilazili Pariz
igra li bosna?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koja komedija - pa nece bit iz pčelarstva
Radujte se i vi ste Srbi
Sad su srbi a ovi iz bosne kad dodju u beograd onda su bosanci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znam preko prijatelja da u Srbiji ovakve i slične sportove ganja veliki broj ljudi jer je jednostavan i lakše doći do medalja na nekom medjunarodnom takmičenju! U Srbiji postoji zakon da u skladu sa osvojenom medaljom možeš dobiti nacionalnu penziju vrlo mlad i tako mlad se urahatiš doživotno!
Svaka čast.
E šta bi neki dali da barem uzmu "drvenu" medalju...
Vučić ništa ne obećava bezveze, danas zlatna medalja, sutra već 200 hiljada evra na računu..
Mikec i Dikec hahah
Nesto mi je puno 200,000 eura po glavi za zlatnu medalju u timskim sportovima... Moras uzeti kredit ako ti pobijede kosarkasi, odbojkasi ili nedaj Boze fudbaleri...
Djele lovu po medalji. Recimo pobjeda košarkaša je jedna medalja pa rasporede tu lovu na sve u ekipi
Upucali po 100 k i nacionalnu penziju. Ja pucam nisko ili visoko pa ništa ne upucam. Ja ne znam ni da ubodem a kamoli da upucam.
O čemu ti to pričaš leba ti?! Zlato Srbija nagrađuje sa 200.000 eura ponaosob, ne ukupno. Kada je tim, svaki učesnik tog tima ako uzme zlato, dobija 200.000 eura, a ne ukupno.
Bravo, svaka cast!
Bravo udi!
i qratz me zaboli...
Dan zalosti u 23%
I Kosovo je jučer oslvojilo medalju. Jel bila vijest na naslovnoj?
I don't give a fuck.. Jel mislite da bi bio naslov kod njih na portalima (na naslovnoj) da je neko iz BiH osvojio medalju. Stavite onda i tekst da je Kosovo uzelo medalju..
Kada bi BiH osovojila medalju na OI to bi bila udarna vijest na svim svjetskim portalima ...
dobar dio komentara je stvarno jadan, zar je ljudima stvarno toliko krivo kad iz susjedne zemlje neko nesto pozitivno postigne?
Nije nam krivo kada neko osvoji medalju iz susjedne zemlje, nego nas ne interesiraju vijesti, događanja, niti išta drugo i želimo PODRŽATI pojedine srbijanske političare koji su rekli da treba izgraditi zid sa BiH. Vidiš kako smo pozitivni i iskreno želimo suradnju da srbijanskim političarima.
Kakvi jadni komentari.Olimpijsko zlato oko vrata.San svakog sportiste.Svaka cast.Respekt.