Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po kojim rezultatima Larisa Cerić i Mensur Pezer zaslužuju da nose zastavu na otvaranju OI kad ih je Lana Pudar sve nadmašila??? Opet OK BiH igra igru na relaciji Fazlagić-Crnogorac! Lana podei sve i pokaži im ko je najbolja sportistkinja BiH!!!
Cemu da se radujem? Pet sportista nece niko ni primjetiti. 30 godina od rata BiH nema NI JEDAN koektivni sport na olimpijadi niti sportistu koji zaista ima šansu za neku medalju (Lana ce tesko do medalje). Ostaje mi da navijam za brojne srpske, slovenacka ili hrvatske sportiste. Ili neke bjelosvjetske.
Jedna zanimljivost. Samsung Galaxy S24 Ultra prenosi ceremoniju otvaranja Paris 2024. Preko 200 mobitela Galaxy S24 Ultra će biti postavljeno na čamce, prenoseći paradu preko Orange 5G mreže.
Break dance spoet
Ako su i brodovi od kartona, kao kreveti, za ostale na znam, ali za našu Lanu Pudar, nema zime..
da i ja koju pametnu ako niste znali, ne tece sena u Parizu vec yonna. eto klix, razmotri malo pa nam daj cas historije a ne granda i influensera.
Zamisli stvarno se desi napad i bude neki iranac..i veceras bude preokret za 3 svjetski lol