Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miljacku treba očistiti sve do kozije čuprije pa i dalje,obnoviti kupališta :jaliju golubnjak, oficirski, krečanu renovirati moščanicu, a ne davati pare za kojekakve utrke,gej parade !
Organizacija za 10! Korito se čisti 4 dana pred takmičenje. Sve je kod nas u zadnju minutu!
kokuzluk je prelazna-zarazna bolest
Toliko su nam korita prljava da je za nepovjerovati, na ulazu u Konjicu haos, na Ilidži prema Hrasnici kod IUS-a onaj potok haos, ništa ne čuvamo niti nas briga.
konacno nesto sto ne ukljucuje dernjanje do 2 ujutro mjesec dana na vilsonovom, bravo organizatorima i uspjesan event
skok u vnago
Ko se ovog sjetio pa pobogu brate, još čiste korito Miljacke koja je faktički otvorena kanalizacija. Hoće li Kokanović prvi otvoriti jednom lastom.
E ne bi ovdje skočio za milion u ovu prljavu vodu
Što? Doći će i Woma za čišćenje septičke ispod brane, cisterne Rad-a za sapiranje skakača nakon izrona, te punkt ZZKS sa brzim testom na sve moguće infektivne bolesti. Publika će dobiti besplatne maske i bakticid za dezinfekciju.. Sve se može kad se male ruke slože.
ko je lud da skoci u ovu mocvaru