Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smatram da ce nasi sportisti postici velike rezultate na Olimpijskim igrama i zato ih svakako treba adekvatno nagraditi.
Predsednik Vucic svoja obećanja uvek ispuni, pa ce tako biti i ovog puta, jer nasi sportisti zaista zasluzuju sve pohvale i nagrade.
Srbija moze da se ponosi svojim sportistima i zato smatram da je lepo od predsednika sto misli o njima i zeli da ih nagradi.
Srpski sportisti na najbolji nacin predstavljaju svoju zemlju i zato zasluzuju da budu nagradjeni.
Veoma lep gest naseg predsednika.
I treba.Ajte molim vas, vama je Vucic kriv i sto sada pada sneg.Ali to je i dokaz vaseg stava i time pokazujete koliko vam je stalo do Srbije.Vama je samo Vucic trn u oku.
Ulaganja u srpski sport su ogormna poslednjih 10 godina i vrhunski rezultati to prate
Svako obećanje Vučić ispuni i očekujem da će sportisti biti nagadjeni
Ovo je lep gest, dobra motivacija kao i nagrada za uloženi rad i trud ali i postignute rezultate.
Svaka čast za nagradu, verujemo u naše sportiste.
Ako proda kokaina sta drzava dobit ce
Našim sportistima ne treba dodatna motivacija ali će im ovo biti lepa nagrada za trud
Srbija ulaze Sport godišnje 75 Mio , Hrvatska oko 50 Mio a BiH 1 Mio i onda se raja pita zašto nikad nismo imali profesionalnog selektora što nece da Radi sa sitne pare
Dnevni pazar od Javanjice.
Jovanjice
Kosarku zavoravite, jeste dobri, ali ameri ce to uzet jer su im olimpijske bitne