Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa Lana vrijednija od cijele vlade i uhljeba u zadnjih 10 godina
Dijete lekcija iz patriotizma, volje, zelje, borbe svim fićfirićima koji vodaju Sofije i njihove mame.....
Lana vrijednija od cijelog Mostara koji nije u stanju da prepozna njen kvalitet ni kad im zlatne medalje pod nos gurne. Ne može seljak iz ADEZEA skontati da je u interesu grada glupi bazen napraviti. Šta će im bazen, ionako seljak ne zna plivati.
A sada realno u zivotu ako sam 2 x slucajno pogledao neko plivanje na tv.u opalit cu si samar
Ovo je golemo.
Hajde barem par bazena da se otvore u sljedecih 5 godina, rijesili smo jedan sport...
Bravo!!
A jbte kako je jako ovo vidjet USA, Australia, Canada, Kina... sve velike zemljetine... i onda se mi nađemo tu jer pošaljemo jedno dijete. Šta bi da ih imamo dvije ovakve. Pravite te bazene, ulažite u djecu stoko, o jadu se zabavili oko udžbenika.
Bolji ambasador za BIH nismo mogli pozeljeti! Bolji ambasador od svih koje imamo i koje smo imali... Bravo Lano i hvala ti!
Bravo Lana!
koliko nebitno kao i ona .
Dijete za primjer
Tako se Dzeko i Pjanicu bori za svoju zemlju