Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izviždaše Fooodila...Bravo za Mostar!
Prijenos osigurao BHT1 al u qrcu. Upravo prijenos na N1. Ugasite Drzavnu televiziju
Lana ponosu svih Bosanaca i Hecegivaca i najljepseg grada na Neretvi sa simbolom starig mosta po kojem he i dobio ime nas a svjetski Mostar❤️🇧🇦🏅👏👏👏👏👏
Veliko BRAVO za Lanu i njenu porodicu. Lijepo od Mostara sto su je ovako docekali. Mozda ne vidite sada ali ona je utrla put drugim curicama i djecacima.
Nas ponos i dika ❤️
"DELFINATOR"
a gdje bh zastava sta je ovo ko da zrinjski igra
Pa ima li neko da zapjeva ili odsvira nesto na ovom dočeku? Ipak je veselje pobogu. Zaslužila je i Lana malo zabave, a ne da sat vremena sluša govor za govorom.
Mogao je dodati zastavu
Ovom narodu samo nek se nesto desava. Umjesto da kamenuju Kordica oni mu pljescu
Civucu gledas li ubleho jedna. Drzava Bisna i Hercegovina
Fadil ce pumpe za bazen nabavljat
Ako naprave bazen treba ga nazvat po njoj drugacije ga nebi napravili 😁
Ljiljanka kao ratna zastava, a na njoj grb srpskog kralja. Prema tome, kome smeta?
Ljudi sta vam je vise sa ovim ratnim zastavama itd. Pa normalno je da Bosnu prestavlja. Djete trujete sa politikom odma.. ljiljani ovo ono. Pa samo se pitam dali bi bilo isto da se zove Halima? Djete normalno iz Bosne i igrala za Bosnu i Hercegovinu i vi je odma u ves masinu stavljate. Njoj svaka cast sto nas je prestavila kako treba i sto je logicno iz Bosne za Bosnu.
Sad ce svako prisvajati Lanu kao srednjovjekovnu Bosnu