Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim da je u plasteniku trenirala, a sad osma u Evropi, ja ni u mahali nebi bio osmi. Bravo lutko.
Tacnije nebi mogao ni preplivat 400 metara, u cugu, utopio bi se na pola trke.
Tragicno je sto smatramo da osmo mjesto uspjeh, i to osmo mjesto u Evropi, a ne u svijetu. Ovo je sve zahvaljujuci SDA mafiji koja nikad nije ulagala u sport i kulturu za vrijeme 30 godina svoje vladavin, pa nam je i osmo mjesto "uspjeh". Tragedija.
Bukvalno je sedma zavrsila novinari. Uglavnom svaka cast, 7. u evropi sa 16 godina, samo naprijed!
Osma od osam bravo
haha, ne ide bas matematika? osma od 45 na prvenstvu, a ako ukljucis i kvalifikacije, broj je mnogo veci. najlakse je laprdati i nadati se da ces ispati visokouman
Šta bi još bilo da imamo bazene.. Žalosno je bilo gledati kako ova zura trenira po onim koritima...
Aferim i za ovo, nije mala stvar.
Bravo! Tvoje vrijeme tek dolazi.
Samo jako! Rezulatati nece izostati!
Svaka čast IMAN!
Cirkus od novinara.Iman je 7.mjesto jer je Turkinja odustala....Ma nek je plata na vrijeme.
Valjda je 7., vi ste katastrofa!!!
Cestitke, svaka cast Iman! Kod nas ove "samonikle" cure stvarno razvaljuju, valjda inat, sta li... Rezultati nisu sigurno zbog dobrih uslova, mora da je neki prkos, nema sta drugo. Reko bi geni, ali nije prije bilo, odakle?
Cuj, cestitke na osmom mjestu.... Slazem se samo da nasi sportisti nemaju gotovo nikakve uslove, posto tSDA mafija tokom svoje vladavine nije ulagala tri decenije u sport i kulturu, Zato su nam i sportisti mahom pobjegli odavde i igraju za susjedne drzave, kao ona rukometasica Camila iz Mostara sto igra za hrvatsku repku. Traagicno je sto neko cestita nekom na osmom mjestu!
@Benjamin, pa djevojcica ima 16 godina i 8. je u evropi u necemu, valjda je to izuzetan uspjeh, zar ne? Sa druge strane, upravo taj pristup da se jednoj curici od 16 godina, koja je uspjela bez ikakvih uslova i podrske, prigovara sto nije prva u Evropi je velikim dijelom razlog za propast BiH sporta. BiH trenutno nema nista bolje. Iman ima sve vrijeme ispred nje i nadam se da ce postati jos bolja.
Bravo
Bravooooo
ja vidio cura zavrsila 7 opet de provjeri.