Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Lana !
Budimo realni, nemojmo previse ocekivati. Lanino vrijeme tek dolazi. Za nju su kljucne sljedece OI. Na ovima bi bio veliki uspjeh, ako udje u polufinale, o finalu da i ne pricam.
curi je 15. dijete. jos u razvoju, biloski jos ne moze da postigne ni blizu svog maksimuma, al ako nasravi se truditi iduce olimpijske bi se mogli nadati :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno Lana. Ostvarila si sjajne rezultate ove godine i ponosni smo na tebe. Ipak, ovo je malo jaca liga i nemoj da potones u slucaju nekog slabijeg rezultata. Znamo da ces dati sve od sebe i to je ono najvaznije.
tobe jarabi ista rebecca volpetti
Sve ti ***** keru, to je dijete
...tesko ce u polufinale,ovo je sve vrhunski nivo,a njoj je tek 15 godina,veliki je to pritisak...ali sve najbolje,nadam se da grijesim i da ce proci bar do polufinala...ja sam rekao da bi plasman u finale bio nevjerovatan uspjeh...smijesno je da neki ocekuju medalju od ovog djeteta,najbolje od nje tek dolazi u narednih desetak godina,ukoliko joj se omoguce vrhunski uslovi.
Idemo Lana , rutinski 🙌🙌🙌🙌🙌
Samo naprijed, Lana. Sa svojih 15 godina na OI ti si za mene vec olimpijska pobjednica ❤️
Sretno Lana! Ova vijest bi trebala biti na prvoj stranici, a ne Dodik i ostalu politički idioti.
Sretno Lane naše drago ❤️❤️❤️❤️
Naravno navijam kontra nje.
sretno lana
Volio bi da ovo dijete uspije ostvariti dobar rezultat nego ne znam bilo šta.Sretno Lano i uživaj.
Sretno kraljice nasa Bosanska
Sunce moje lijepo nasmijano! ❤️
Srbija upravo osvojila srebrnu medalju na olimpijadi
Sretno Lana,ti si nas ponos!!❤❤❤
Budimo realni, nemojmo previse ocekivati. Lanino vrijeme tek dolazi. Za nju su kljucne sljedece OI. Na ovima bi bio veliki uspjeh, ako udje u polufinale, o finalu da i ne pricam.
Poderi to Kraljice