Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti Lana sto nam donosis srecu i pozitivne vijesti u ovom sivilu. Samo naprijed. ❤️
Lanica nasa ziva i zdrava nam bila tisi ponos nas🥰
Evo ga, novo zlato! Bravoooo
Evo ga, novo zlato! Bravoooo
Evo ga, novo zlato! Bravoooo
Nemoj bona sad i ti, kad smo u svemu donji moremo i u plivanju biti zadnji!!!!
BJEŽI IZ TE VUKOJEBINE OD DRŽAVE GLEDAJ NA SEBE DOK SI MLADA .KAD NEMAŠ GDJE DA TRENIRAS A IMAŠ TAJ TALENT IDI U DRUGU ZEMLJU GDJE CES IMATI SVE USLOVE NE DATE KORISTE POLITIČARI ZA OBEĆANJA I SLIKE .
Sa ovim rezultatom na 200 m delfin, Lana bi uzela bronzu na svjetskom prvenstvu prosle godine. A tek joj je 17 godina...
sretno drago dijete.... a krmcima koji komentarisu dijete i djetetov uspjeh mogu pozelit puno rakova, cireva, onkologije i proktoskopije......marvo trebalo vas je u šaht izd**at
I onda Pakistanci kazu da su ista genetika Srba i Hrvata bili im kmetovi od ilira koji su bili visoki i dobri sportisti SIKTER !!!!
Skide dvije ruskinje i bjeloruskinju sa liste rekorderki pa će izgleda bazen dobiti u Kijevu. Bravo Lana...