Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametne odluke. sve od odmora do nepojavljivanja po raznim vasarima i seljackim okupljanjima.
Necu ti pucat minus ne zasluzujes.
Ako ste primijetili, Bakir Izetbegovic, koji glumi velikog patriotu, nije našao za shodno da čestita Lani sto ponovo stavila BiH na mapu sporta i na ogromnom uspjehu koji je postigla. Svaka cast Drašku Stanivukovicu koji je to jučer uradio na svom Instagramu.
Pametna odluka! Uzela zlato u seniorskoj kategoriji, zasto sad da se zamara sa ovim. Lana ima tim oko sebe koji radi pravi posao.
To prvenstvo je ispod tvog nivoa. Nemoj se na to trošiti.
Plivala protiv istrošenih babetina, sad nije smjela s djecom svjezom odmornom iz cijelig svijeta, ne bi ni podijum dostigla.
Odmori srećo naša bosanska.Jos jedna medalja i ja ili srčani ili moždani udar.Hvala ti na veselju i ponosu svih patriota BiH.
Samo 16g, zasluzuje odmor i koliko-toliko normalnu mladost
Ko med je ❤️
Zasluzen odmor bez govora, ali iskreno mi malo zao da neide na svjetsko.
NIje ona vise za juniorskih.
jel pocnes hodati po SFF nista od tebe dijete...
Ne trebaš si ti nama sta zahvaljivati djevojčice hvala tebi.
razumijem sve al mozda je trebala otic, jos koja medalja nije na odmet
Sve najbolje draga Lana, hvala na svemu. Sve si Bosance i Hercegovce učinila ponosnim❤️
Uzmi dijete drugo državljanstvo i unovči svoj uspjeh dok imaš slavu.
Kuš !###&&!!!
Pa sta, eto, uzme Lana drzavljanstvo SAD-a i Biden joj salje cek svakog mjeseca? Nidze veze, pare dolaze od sponzora, a ne od drzave. Promjena drzavljanstva je potrebna sitnoj buraniji koja pokusava da se probije. Za Lanu je to gotovo, ona je rijesila finansijsko pitanje i nema potrebe da ide igdje (na veliku zalost komsija)...
Odmori lutko
Zasluzeno. Dozirati i dobro planirati. Citam neki dan onaj Baho, propagator iskljucivo nogometa kao jedinog sporta koji postoji u bolesnoj samopromociji pise nesto kako on zna da ce Lana za nas osvojiti olimpijsko zlato. Stvara lik pritisak potpuno nepotrebno. Polako samo. Sve ce se stici sa ovakvim talentom i dobrim radom