Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi se trebamo ugledati na ovu curu, svaka joj čast ❤️
KonjAkovic, bolje je prati švabske guzove nego se uvlačiti u guzove naših lojkavih moćnika, kso ti recimo
Princeza Mostarska 🇧🇦👏
Ponos nas
Imam osjećaj da ce ona biti najbolja plivacica ikad.
Bravo, jedino nase zlato. Sda,hdz i snsd stoka na aparatima. Vehabije na intenzivnoj.
sretno sutra Lana... za sve tri zlatne!!!!!
Stid bilo Mostarce i sve odgovorne za izgradnju bazena . Lana je vrhunski talentirana i treba joj pomoći u postizanju rezultata, a to su uslovi za vježbanje. Uhljebi, dajte, probudite se.
Zaglavio CDsa BiH himnom u Beogradu
Sirena nasa !
@KoNjakovic ti si ocito neki podobni stranacki uhljebljenik na drzavnoj sisi.Ti mladi ljudi koji nisu bili podobni kao ti a vjerovatno su skolovaniji i obrazovaniji od tebe,su tamo otisli sa casno i posteno odradjuju posao i zaradjuju svoju platu.Ali mora doci vrijeme kada cete ti i tebi slicni prepustiti poslove obrazivanijim i sposobnijim.
Nije ni pocela karijeru kako treba, a vec je sampion! Za par godina ima da se cuje za Lanu Pudar nadaleko. Svaka cast djevojko!
Lana Pudar Superstar ❤️
Duša naša.. Bravo djevojčice!!!
Gazi sve pred sobom!! AFEERIIM 👏🏼
I sutra aBd zlato i kompletirati takmičenje !!!♥️
AL JE ZLATIRAAAAA
JEDNA RIJEC GLISSER🚤🚀👏🏼👏🏼