Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj ti samo taj čisti osmijeh.. Lana ljepoto volimo te i želimo mnogo sreće u budućnosti. Juka , kapa do poda !
@Avdo321 ...ako sta slomis posalji Nurkicu link sa snimkom loma na Instagram neka proslijedi ovom Amerikancu :D
Dali je iko primjetio da Lani nema ni jedne čestitke iz Mostara od strane vlasti i HDZ-a. Naravno da nisu upučene čestitke jer je odbila da nastupa za Hrvatsku.
Super priča
PA DOBRO, AJ MI SAD RECITE ŠTO JE TO JUSUFBEG OD ZAGREBA 1944 URADIO ZBOG ČEGA JE OZDRAVILA LANA ??? PROSLJEDIO SNIMAK DOKTORU???? DŽABA KREČITE , NEĆETE GA OPRATI PROBLEMATIČNIH ISTUPA!!!!
...nasa Puddy je malo smotana :*
Nurkić, Lana, Kosarkasice...bice aBda vrhunskog sporta jos dugo u BiH. Svaka cast i bravo Jusufe.
Pudar, Nurkić i Bećirbegović u jednom timu - neprocjenjivo.
Još samo napišite ko je predložio operaciju
Lijepa nasa djeca bosanska ❤
bosanskohercegovačka :D
Lana je hercegovka
BRAVO JUSUFE LEGENDO NEDAJ DA TI DINO KONAKOVIC GROBAR KK BOSNE DRZI PREDAVANJA
Nije mogao sutjeti na konakoviceve laži, prica pricu o postenju, kako ce teci med i mlijeko, kako su neke stvari njegove zasluge, svi drugi nevaljaju on je ispravan i sta se desilo? Maske pale, on procitan i jos optuzuje bakira da bi isporucio zakon po mjeri hdz a on sam izjavi da je za legitimnost i dobije podrsku hdza i fahrice.. Jedno prica, trece radi procitan je gotov je
Za vas je bot ko napise istinu eto nađi u mojim komentarima gdje ja pisem neistinu? To je sam i nurkic rekao ko se tada pitao u savezu konakovic i njegov kum igor stojanovic.. Branicu dostojanstvo i cast svakog covjeka samo istinom i koji je borac za BiH pa bio on srbin, hrvat ili bosnjak... Vama to smeta jer ste navikli da se samo pljuvaju ljudi a kad vam se istina saspe u lice uh evo bota
Ivana Maric, Nenad Hadzifejdzović, Klixovci na aparatima ! Bravo Jusufe, bravo Lana, sve do kraja nema predaje !
Dinokio se isto potrudio, samo ga ovih dana jebe nos koji je svaki dan veci i veci :)
Jos jedna pozitivna vijest o Nurkicu koju ce nas svijet zaboraviti u roku od odmah, a gledat ce da ga na kolac nabiju za prvi sljedeci pogresan potez. Selektivnost.
Evo tko hoce da skuplja bitkoine DŽABE https://cointiply.mobi/xpr4
Mama nek ti BitCoin skuplja botu jedan