Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lana svaka tebi cast opet.
za sta
s obzirom u kakvim uvjetima trenira ovo je odlicno. drzavo stidi se!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Da li je realno da ostavljate negativne komentare za dijete koje nastupa na OI i jedina donosi neke uspjehe BiH? Pri tome dobro znate da bi vec osvajala medalje da nastupa za bilo koju drugu druavu. Tacno za nas nije nista, jos nam je i dobro kakvi smo
Jeste realno, to je takva nacija koja bilo kakav prethodni dobar rezultat odmah zaboravi. Da se stidimo kakvi smo ljudi. Podrzite curu! Ovo i nije toliko los rezultat, uzimajuci sve u obzir!
To je taj mentalitet pravdat poraze kao uvjek. Kosovo je nebo za BiH, sto se tice medalje i sporta. Ali eto samo nek ne puca. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bitno da nam se nije ugušila,bolje je plivala dok joj vlast nije pomagala :D
Da si ti nama živa i zdrava,dovoljno je i kad se vidi zastava u bazenu,pred tobom su tek medalje,17 god,svaka čast
steta
Lana je ponos Bosne i Hercegovine
Ipak je Lana daleko od ovih plivačica...
Puno je bolja i od mene i od tebe, tako da mi nemamo nikakvog prava da je kritikujemo. Ja joj samo skidam kapu, svaka cast malecka.
volimo te srce naše ponos naš
U kakvim uslovima trenira, Lana je postigla odličan uspjeh! Dajte joj uslove kakve imaju ove finalistkinje, pa ćete vidjeti šta može napraviti i koliko će postići! Lano samo naprijed!
Bas me zanima ko su ovi sto su kliknuli negatino na ovo, pa stvarno - ima nas svakakvih.
Lana, hvala ti na svim uspjesima koje postizes! Ti si nasa princeza. Ti si imala vrtoglavi uspjeh u juniorskoj kategoriji a vrijeme za uspjehe u seniorskoj je tek pred tobom.
Bravo Lana, vazno je ucestvovati i to je igra..nikakva steta biti 6. Ti si nase zlato
18 godina ?
pitam se samo dal ste vi normalni ?? jel vibznate da je njoj samo,, samo 18 godina ?
Ona nema šanse protiv ovih dopingovanih koji se očiste mjesec pred olimpijadu i budu kao čisti.. A kroz jetru prošlo ko zna šta
Najbolje plivačke godine su tek ispred nje, naprijed lana.
Mozda i jesu, ali ova mala Summer je godinu dana mladja od Lane i podera sve
Nesto se zestoko desava oko Lane jer ovakav pad nije moguc.
kad nasyupa na OI klixova prvakinja svijeta u biciklizmu Lejjla Nemcevic