Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naša sjajna Lana.Bravo !
PONOS NACIJE 🇧🇦🌹❤
Nije usla u finale i sjajna? Bravo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Konkurencija u plivanju je strašna. Potrebno joj je, dok nije kasno, stručni treneri i raspoloživost bazena za treniranje.
Tyson sa 18 svjetski prvak, tako da ako si vanserijski talenat odmah ces osvojiti svjetsko
Tyson je bio talenat ali ne na duge staze. Bio prvak tacno. Izgubio titulu i nikada je nije vratio. Za njega je Lewis bio boksercina na kvadrat najbolji daleko iz te ere boksa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
55,48 je na prosloj olimpijadi imala vrijeme Sjostrom, skoro dvije sekunde brze. To je nesto kao u skijanju zaostatak kad Muzeferija bude iza Siffrin 2 sekunde na 35 mjestu. Odlicno sve treba gurati Lanu ali nije jedina i ne dizati je u oblake zbog juniorski Evropski rezultata koji u ovome sportu ne piju vodu.
Ona je jos mlada za SENIORE naprimjer Amina Kajtaz je starija od nje 10 godina a takmiči se u ovoj disciplini sa njom.Za godinu dvije Lana ce tek pokazati sta zna u Seniorima
Ne treba njoj nista ima bazen u Sarajevu koji koristi ovo je SENIORSKOJ konkurenciji a ona je JUNIOR jos uvijek. Iduce godine se moze nositi sa starijima!
Ovi sto pisu da je Lana dokazala da je 10-a na svijetu to ne ide bas tako. Pogledajte drzavna takmicenja npr Amerike,Australije,Svedske itd prosle godine je bilo preko 20 plivacica sa brzim vremenom u ovom stilu. Navijac sam njen veliki ali treba realan biti i ne stavljati teret na nju a pogurati je maksimalno treba naravno.
Oko moje Bravoooo. kako nisi dobila bazen nek si se samo pojavila dosta od tebe hvala ti naše si zlato
najjaca je na 200 metara, polako samo, sutra kvalifikacije
Za ove neznalice,neka se malo osvrnu i vide ko su osvajači zlatnih medalja kroz istoriju i koliko ih imaju i uslove u kojima američki tim trenira i sve će im biti jasno....zato Bravo Lana❤❤❤👏👏👏💪💪💪
Fantastican rezultat s obzirom na konkurenciju u bazenu. Bravo bravo Lana !
ma ove iz Amerike i Australije se pucaju čim stignu... niko me ne može ubijediti da se ne dopinguju nečim što se ne može pronaći na testiranju. pogotovo na ovim većim takmičenjima
Umor ucinio svoje
Mora mjenjati trenere i otici negdje vani da Trenira najbolje bi bilo u Ameriku jer u BIH nit ima uslove niti ima Trenere inace ce samo ostati neizbrusen Dijamanat ! To je realnost !
Sve super ali cemu potenciranje samo joj 17 godina? Plivanje je ovo halo, Ledecky je bila 15 godina samo kad je osvojila zlato na Olimpijadi u Londonu 2012. Takvi primjera bruku. Lana je odlicna ali daleko od svjetskog vrha sto je i dokazala danas.
Kako je daleko ako je bila 10., pa nije bila 30.-40.
De mi navedi primjer među ovim današnjim plivačicama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je razlika između europskih i svjetskih takmicenja. Jednostavno, Lana na europskoj razini moze imati rezultate jer su najjace plivacke nacije sa drugih kontinenata, prvenstveno SAD. Na svjetskoj razini ce to uvijek biti ovako nesto. Drugim rijecima, nista od bazena u Mostaru
Moja nena je rodila sa 17, kakvo dijete. Samo u BIH si dijete do 30-te
Minusajte vi ali dijete nema 5 stanova i debeli račun. Pustite tu priču. Vidila sam ovo 100x kod nas, izvuku pare od sponzora, skuće se i onda ih još dobro zaposle jer ne mogu na sami vrh.
Sa ovih naših prostora samo skijašica Janica Kostelić je bila vrh vrhova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Plivala je puno sporije od svog najboljeg rezultata…moze ona na 56 sekundi…nije imala dan i gotovo…glavu gore, idemo dalje…nemamo boljeg sportiste sada
Nije plivala puno sporije, vec 38 stotinki. A 56 sekundi je vrijeme za olimpijsku medalju, tako da ce joj jos dosta godina rada trebati za to vrijeme ako ga ikada dosegne...