Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se takmiči kao da se moje rođeno dijete takmiči, Lana, voli te cijela Bosna i Hercegovina, budi sigurna u to. Do sada si nas učinila najponosnijim narodom na svijetu! Sa tako malo uslova postigla si tako puno, senzacijo naša, volimo te! Zdrava i živa nam bila!
Nisi ti vidio u kakvim uslovima rade etiopijski i kenijski dugoprugaši...
Da se ne lazemo, sumarima i kamenjarcima se stegne knedla u grlu, kad Lana napravi uspijeh.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Moj Čović ovako se voli država. Omladino ugledajte se na Lanu.
to hrvatine nase, lana i dzeko
a ja sr.nja i pitanja..Lana kloni se glupana fudbalera
Idemo Lano srce nase zlatno!
15 godina eeeeeeeej 15 godina... bravo mašinooo
Lanice dušo naša, samo naprijed...
Jašta, dijete drago
Samo jako Lana, lavice nasa !
Bog te dragi cuvao i podario ti snage da budes br.1 u svijetu Lana ti sijas kao dijamant sjaji jos puno godina BH dijamantu
Plivaj ti za Hrvatsku ❤️🇭🇷 Hrvatska je sigurna zemlja, Kupili smo Rafale!
ide Sana ide Una ide Neretva ide Lasva ide Miljacka ide Bosna ide Zeljeznica ti mislis da ne idu sagni se hajvanu pa ces vidjet da idu i dok god one idu znaj da ima Bosne a Boga mi i Hercegovine 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Lana mani se drustvenih mreza. Vidis li da je Instagram i Facebook upropastio Tuku Amela a imaoje predispozicije da postane najbolji trkac..
Lepa slika ... Uhh
Treba joj para pa da je podrže .Mudro i svaka ti čast,da imam uplatio bih ti kad ova posrana đubrad od političara neće da podrže .Mala svaka ti čast,želim ti zdravlje i uspjeh.
Lana Ti si naš brilijant.
Tata se inati savezu Republike Srpske.. Neka i.Bošnjaci profitiraju jednom. Sretan kalendar Velibore Srbine
Sretno !!!!!!!